Leesés elleni háló

Termékleírás

Leesés elleni háló - Termékleírás - Dexion Raktár és munkahely

A leesés elleni fémháló rács a munkaerő védelmét szolgálja számos munkahelyzetben.

A leesés elleni háló a raklapos állványzat vagy polcok hátához rögzíthető és a munkások védelmét szolgálja a leeső tárgyak ellen. A rendszer kerítésként is használható, a dolgozókat a gépezet, az emelővillás targonca vagy más mechanikus kezelőeszköz és automata berendezés működése által fenyegetett kockázat fennállása esetén.

A leesés elleni védőrendszer használata a környezeti hőmérsékleten, valamint hűtött áruraktárakban és fagyasztókban való tárolásra alkalmas, ahol a nyitott háló nem akadályozza a levegő szabad áramlását.

Termékek

Leesés elleni háló - Termékek - Dexion Raktár és munkahely

A leesés elleni háló, a dolgozóknak a leeső tárgyaktól való védelmét szolgálva vagy közvetlenül az állvány hátánál rögzíthető vagy  az oszlopoktól egy bizonyos távolságra van elhelyezve, különböző mélységekben, lehetővé téve ezáltal a raklapok túlnyúlását.

A hálókerítés a raktárépületen belül bizonyos területek elkülönítésére is használható vagy a személyzetnek a villás targoncától vagy az automatizált kezelő berendezésektől való védelmére, ahol megnövekedett kockázati lehetőséggel kell számolni. Az áruraktáron belül, ez a típusú kerítés egy vámszabad raktár vagy biztonsági terület kialakítására is használható, nagy értékű vagy kockázatos termékek tárolása esetén.

Ha a hálókerítést a dolgozók védelmére használják, a termelési gépek jelentette veszélytől, különböző rekeszekkel látható el, hogy megfeleljen a biztonsági és egészségügyi szabályzatoknak.

Részletes leírás

Leesés elleni háló - Részletes leírás - Dexion Raktár és munkahely

A leesés ellen védő háló különböző szélességű és magasságú szabvány panelből áll, amelyek a fokozott szilárdság érdekében tégla mintázatban vannak összeszerelve. A paneleket vagy szabadon álló vagy keretbe épített pillérek tartják, amelyek az Ön pontos igényei szerint konfigurálhatók.

A háló festett vagy elő-horganyzott bevonattal látható el, számos rekeszváltozatban, magába foglalva a 25 mm x 25 mm aeroszol tárolására alkalmas rekeszt. A szabvány ajtók lehetnek tolóajtók vagy lengőajtók, tűzvész esetén automatikus záródási opcióval. Ha a leesés elleni háló egy biztonsági terület kialakítására használatos, számos zárszerkezet áll rendelkezésre, az Ön biztosítási vagy biztonsági és egészségügyi követelményeinek kielégítése céljából.