Jel- és jelölő rendszerek

Termékleírás

Jel- és jelölő rendszerek

Minden áruraktárnak rendelkeznie kell egy jel- és jelölőrendszerrel. Ez képezi a raktáron belüli hatékony kezelőrendszer alapját, gyors és helyes azonosítást téve lehetővé a komissiózás, valamint a termékek betárolása során.

A címkerendszerhez gyakran egy terméknyilvántartó társul, amely az aktuális készletszintről és egy megrendelés állapotáról tájékoztat. A komissiózás során előforduló hibák gyakran a hiányos jelölésekre vezethetők vissza és egyszerűen elkerülhetők az áruraktár, a polcok, a gerendák és a közlekedési folyosók áttekinthető és ésszerű megjelölésével.

A címkerendszer tájékoztató táblákból, közlekedési folyosó jelekből és címkékből vagy címketartókból áll, a raklapos állványrendszereknél a gerendák és a polcrendszereknél az elülső polcok megjelölésével. Címketartó síneink használata esetén a címkék könnyen cserélhetők.

Vonalkód címkézés

Minden, ami az áruraktár hatékony és ésszerű jelöléséhez szükséges. A jelölőrendszereket mindig az ügyfél igényeinek és az egyéni áruraktár kialakításnak megfelelően alakítjuk ki.

Termékek

Jel- és jelölő rendszerek

Jel- és jelölőrendszerünk az alábbiakból áll:

  • címketartó, öntapadós vagy mágneses szalag, a cégcsoport termékkínálatában található különböző típusú polcokhoz és gerendákhoz. (Rack83, Dexion, P90, HI280)
  • lapos vagy hajlított formájú közlekedési folyosó jelek
  • tájékoztató tábla
  • címketartó a raklaphelyekhez
  • öntapadós  betűk és számok
  • előnyomtatott áruraktár jelölőcímkék