Huzalrács polcok

Termékleírás

Huzalrács polcok

A  huzalrács polc a raklapos állványrendszer gerendáin van elhelyezve és polcok szerepét tölti be. Ez a pozdorjapolcos és a tömör acélpaneles megoldásokra kínál alternatívát.

A huzalrács polcok kis kartondobozok komissiózó szinten való tárolására, nem szabványos raklapméretek tárolására alkalmasak, ugyanakkor az alagútként kialakított állványmezők alatt dolgozó munkások és a targoncakezelők védelmét szolgálják.

A  huzalrács polcok használata ideális a hűtött áruraktárakban és fagyasztókban való tárolásra is, mivel a levegő, és ezáltal a hőmérséklet egyenletes eloszlását teszik lehetővé.

A  huzalrács polc tűz esetén ugyanakkor a sprinklerekből szétáramló vizet átengedi, biztonságosabb alternatívát kínálva ezáltal a fapolcokkal szemben.

Termékkínálat

Huzalrács polcok

A  huzalrács polc számos kivitelben igényelhető.

Ráhelyezhető változat, amelynél a kellő alátámasztást a gerenda és a rácsba integrált merevítő borda biztosítja.

A szabvány gerendába behelyezhető változat, amely a standard gerendák között helyezkedik el és a rácsot tartó Z-lemez pedig magán a gerendán nyugszik.  

A lépcsős gerendába behelyezhető változat, amely a lépcsős gerendán fekszik, így a rács egy szintbe kerül a gerenda felső felületével.

Részletes leírás

Huzalrács polcok

 A rácspolcok festett vagy horganyzott felületi kezeléssel kaphatók.

A standard kivitel tulajdonképpen a merevítő bordákhoz hegesztett háló, amely a terhet a raklapos állvány gerendáira közvetíti.
A nagy igénybevételre tervezett kialakítás tulajdonképpen a járórács polcként használt változata.