Kihúzó egységek tartozékai

Kihúzó egységek tartozékai

 • Alkatrészek tartó felszereléséhez

  Alkatrészek tartó felszereléséhez

  A Tartó felszereléséhez adott készlet tartalmazza a kihúzó egység tartókra történő felszereléséhez szükséges valamennyi alkatrészt. A tartók fedéséhez különféle rögzítő készletek vannak, 80 mm-től akár 179 mm-ig terjedő magassághoz.

 • Alkatrészek padlóhoz rögzítéshez

  Alkatrészek padlóhoz rögzítéshez

  A padlóhoz rögzítés készlete tartalmazza a kihúzó egység padlóhoz történő rögzítéséhez szükséges valamennyi alkatrészt. A padlóhoz történő rögzítéshez különféle rögzítő elemek minden célra alkalmasak (különböző magasságok a különféle alkalmazásokhoz).

 • Oldalsó fogórúd

  Oldalsó fogórúd

  Az Oldalsó Fogó a Kihúzó Egység jobb kezeléséhez ajánlott, különösen a padlóra szerelt változat esetén. Különféle hosszúságú Oldalsó Fogók elégítenek ki minden igényt (más a hossza a padlóra szerelt, illetve a Tartóra szerelt változatnak).

 • Oldalsó Reteszelő Szerkezet

  Oldalsó Reteszelő Szerkezet

  Az Oldalsó Reteszelő Szerkezet használata akkor ajánlott, ha mindkét kézre szükség van hosszú/nehéz tárgyak komissiózásához. Az Oldalsó Reteszelő Szerkezet használatával megelőzhető a mobil keret ön-záródása.

 • Acélpolc borítás

  Acélpolc borítás

  Az Acélpolcok használata akkor ajánlott, ha árukat raklappal, dobozokkal, vagy azok nélkül tárolnak. Az Acélpolcok megakadályozzák az áruk leesését és nagyobb rugalmasságot biztosítanak a tárolási út mentén.

 • Egyéb alkalmazások

  Egyéb alkalmazások

  Másfajta tartozékok is rendelhetők.  A tervezésben és gyártásban nagyon rugalmasan keressük az Önök igényeit kielégítő optimális megoldást.