Keskenyfolyosós raklapállvány

Termékleírás

Keskenyfolyosós raklapállvány

A keskenyfolyosós tárolás egy helytakarékos megoldás: maximális kapacitáskihasználtság, gyors hozzáférés minden rakathoz és gyors rendelés-összegyűjtés közvetlenül az állványról.

A keskenyfolyosós állványrendszer fő előnye, hogy jól kombinálja a gyors közvetlen hozzáférést és a rendelkezésre álló hely lehető legjobb kihasználását. Ez a megoldás az ipar szinte minden szegmensében használható, ahol kevés raktárterület áll rendelkezésre. Az állványrendszer változtatható magassága és mélysége, valamint a gerendaszintek áthelyezhetősége maximális rugalmasságot biztosít.

Ez a raklaptároló állvány a hagyományos raklapállvány alkatrészeiből épül fel, de az állványsorok jóval közelebb kerülnek egymáshoz, így kevesebb hasznos helyet veszíthet a folyosók miatt. A rakatok nagyobb magasságban tárolhatóak (max. 12 m), így kihasználható a teljes rendelkezésre álló belmagasság. A raklapok speciális keskenyfolyosós targoncák alkalmazásával mozgathatók, amelyek a szűk folyosóban targoncavezető sínek segítségével vagy induktív megvezetéssel közlekednek.

Raklapállványainkat igény szerint festett ill. horganyzott kivitelben szállítjuk, Premierack vagy P90 típusmegjelöléssel.

Előnyök

  • 100%-os a hozzáférhetőség minden egyes rakathoz.
  • Maximális helykihasználás, sűrűség és hatékonyság.
  • Speciális targoncával lehet dolgozni a szűk folyosóban.
  • Hatékonyabb helykihasználás.
  • A speciális targonca magasabb költsége gyakran megtérül a hatékonyabb helykihasználásnak köszönhetően.
  • Jó kitöltési tényező.

Termékkínálat

Keskenyfolyosós raklapállvány

A Dexion keskenyfolyosós raklapos állványrendszer optimálisan használja ki az adott padló adottságokat, tárolási felületet és az áruraktár magasságát (max. 12 m magas), miközben egyéni hozzáférést biztosít minden egyes rakathoz. Kombinálja a rugalmas raklapos állványrendszerünk átfutási sebességét és a hozzáférést minden egyes rakathoz, viszont a rendelkezésre álló hely lehető legjobb kihasználásával.

Méretek

Keskenyfolyosós raklapállvány

Magasság 30 méterig

Mezőnkénti terhelhetőség max. 30 tonna

Szintenkénti terhelhetőség max. 5 tonna

Rekeszmagasság max. 3500 mm

Gerendahossz max. 5000 mm