Soros raklapállvány

Termékleírás

Soros raklapállvány

Még mindig a raklaptárolás legnépszerűbb formája, mivel egyidejű hozzáférést biztosít minden rakathoz, mindenféle tárolandó anyag raktározására alkalmas és nem kell semmiféle rendszert követni a rakatok elhelyezésében.

A soros raklaptároló állvány az egyik leggyakrabban alkalmazott megoldás. Egy vagy kétoldalas állványsorok futnak párhuzamosan egy-egy folyosóval elválasztva, melynek szélessége akár a meglévő targoncához igazítható.

A Dexion raklapállványok fő előnye a flexibilitás és a variálhatóság. Állványaink szimpla vagy dupla mélységben is szerelhetőek. Dupla mély raklaptároló állvány esetén két dupla állvány kerül egymás mellé, kiszolgálásához speciális (pl. teleszkópos villával felszerelt) targoncára van szükség.

Az állványok 30 méteres magasságig kaphatók, különböző szélességi és mélységi méretekben, minden tárolandó rakatmérethez igazíthatóak - akár Euro raklapról, egyutas raklapról vagy rácsos raklapról vagy bármilyen méretű dobozról legyen is szó.

Ahhoz, hogy az állványrendszert az Ön különleges igényeihez igazíthassuk, kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre. Különböző méretű gerendák, sarokvédők, polctartók és biztonsági kiegészítők különböző fajtái. Ezenfelül sokféle jelölő elem és egyéb eszközök léteznek a rendszer teljes berendezéséhez.

Raklapállványainkat igény szerint festett ill. horganyzott kivitelben szállítjuk, Premierack vagy P90 típusmegjelöléssel.

Előnyök:

 • 100 %-os hozzáférhetőség minden egyes rakathoz.
 • Sokoldalúság. A gerendaszintek 50 mm-enként állíthatóak, lehetővé téve a rendszer különféle méretű raklaphoz történő igazítását, így optimalizálva a helykihasználást.
 • Hagyományos targoncával kiszolgálható - költséghatékony.
 • FEM,SEMA,DIN,INSTA normák szerinti kialakítás
 • Könnyen telepíthető és áthelyezhető

Termékkínálat

Soros raklapállvány

Optimális illeszkedés

Bármilyen típusú raklapot használ - EUR-raklap, CHEP-raklap, eldobható raklap vagy rögzített raklap, rácsos raklapok vagy tároló rekeszek - a Dexion P90 raklapos állványrendszer szélességben, mélységben és magasságban mindig tökéletesen illeszkedik a kívánt formátumokhoz.

Nagymértékű stabilitás

A különösen stabil építési módnak és a csúcsminőségű megmunkálásnak köszönhetően az akár 30 méternyi magas és a több mint 30 tonnányi maximális terhelhetőséggel rendelkező mezők sem jelentenek gondot a Dexion P90 raklapos állványrendszernél. Továbbá, minden P90 részegység folyamatosan korrózióvédett, szavatolva az Ön rendszerének hosszú élettartamát – a kerettől egészen a legkisebb alkatrészig.

Széleskörű tartozékok

Átfogó tartozék-kínálatunkkal minden raklapos állványrendszert tökéletesen a saját igényeihez alakíthat. Ugyanakkor rendelkezésére állnak különböző gerendák, profilvas tartók és polcok, és számos biztonsági kiegészítő. Továbbá, a speciális állványrendszerek felcímkézésére és jelölésére széles termékskálából válogathat.

Abszolút jövőbiztos

Ha a közeljövőben különböző árukat kell tárolnia, ez egyáltalán nem jelent gondot. Bármilyen módon is változnak elvárásai a jövőben, a P90 raklapos állványrendszer illeszkedik ezekhez. Az elemes szerkezetének köszönhetően a mezők méretei könnyen módosíthatók. És a tartozékok széleskörű kínálata egy tökéletesen felszerelt rendszert garantál, akkor is, ha módosításra van szükség.

Előnyök

 • Tökéletes alkalmazkodó képesség.
 • 50 mm-enként állítható gerendaszintek
 • Akár 30 m magasság
 • Variálható mélységek és szélességek
 • Alkalmazható minden típusú tárolási rendszerhez
 • Kivitelezésben megfelel az EN, FEM, SEMA, DIN, INSTA szabványoknak

Méretek

Soros raklapállvány

Raklapállványainkat a standard raklapméretekhez igazítva alakítottuk ki, hogy a rendelkezésre álló tér optimális kihasználását biztosítsuk.

Standard méretek:

Mélység: 800, 1050, 1100 mm
Gerendahossz: 1500 mm-től 5000 mm-ig
Magasság: 1500 mm-től 30000 mm-ig

Terhelhetőség:

Szintenkénti terhelhetőség:  5000 kg - ig
Mezőterhelhetőség: 30000 kg - ig

Más méretek vevő- és projektspecifikus gyártása lehetséges.