Görgős átfutó raklapállvány

Termékleírás

Görgős átfutó raklapállvány

Gyors készletforgási sebesség és gyors hozzáférés az egyes rakatokhoz: ha ezt a megoldást választja, akár 60%-al kevesebb helyre van szüksége, mint a hagyományos soros tárolás esetén.

A "first-in, first-out" (FIFO) elven működő rendszer, automatikus készletmozgást tesz lehetővé jó helykihasználás mellett. A rakatokat a raklapállványba szerelt görgős pályákon tároljuk. A raklapokat a magasabb oldalon helyezzük a pályára, azok végiggurulnak a csatorna alsó végéig és onnan szükség szerint kitárolhatók. A rendszer alkalmazható kartondobozok tárolására is.

Ezt a raktártechnikai megoldást gyakran alkalmazzák üdítőitalok és ásványvizek tárolására, valamint termelőüzemben késztermék puffer raktár berendezésére.

Biztonsági elemek: A csatorna végén bevezető elemek segítik a targonca vezetőjét a raklapok behelyezésében. Automata fékező rendszer segíti, hogy a rakatok mozgása biztonságos legyen. A legalsó raklap kitárolása közben egy elválasztó elem tartja vissza a többi raklapot.

Minden rendszer úgy van kialakítva, hogy megfeleljen a tárolandó rakatméretnek és -súlynak, valamint a speciális tárolási követelményeknek.

Raklapállványainkat igény szerint festett ill. horganyzott kivitelben szállítjuk, Premierack vagy P90 típusmegjelöléssel.

Előnyök:

  • Akár 60%-al kevesebb helyigény, mint a hagyományos soros raklapállványok esetében.
  • First-in, first-out (FIFO) elven működő rendszer, használata automatikus készletforgást eredményez.
  • Egy betárolási és egy kitárolási oldal - két kezelőfolyosó.
  • Gyors készletforgási sebesség a raktárban.

Termékkínálat

Görgős átfutó raklapállvány

A Dexion görgős átfutó raklapállvány különböző pályákat, kerekes és görgős berendezéseket biztosít a legtöbb típusú és méretű raklaphoz.

A rakat első felére helyezett bevezető tölcsérek segítik a targonca vezetőjét a raklapok behelyezésében.

Egy automata fékező rendszer biztosítja, hogy a rakatok mozgatása mindig biztonságos legyen. A raklapok egyenletesen mozognak a teljes szélességű vagy iker görgőkön.Egy elválasztó elem tartja vissza a raklapsort, amíg a  legelső raklap biztonságban kigyűjtésre kerül.

Minden berendezés úgy van kialakítva, hogy megfeleljen a raklap méretének, súlyának és a tárolási rendszer követelményeinek.

Méretek

Görgős átfutó raklapállvány

Magasság 30 méterig

Mezőnkénti terhelhetőség max. 30 tonna

Szintenkénti terhelhetőség max. 5 tonna

Rekeszmagasság max. 3500 mm

Gerendahossz max. 5000 mm