Bejárható raklapállvány

Termékleírás

Bejárható raklapállvány

Ez a tárolási mód ideális megoldás akkor, ha zömében ugyanolyan típusú árut szeretne nagy mennyiségben tárolni. A rendelkezésre álló helyet akár 90%-al jobb hatékonysággal lehet kihasználni, mint a hagyományos, soros raklapállványok esetében.

A bejárható állványokat tömör, tömbös tárolás során használják, főleg olyan létesítményekben, ahol kevés féle terméket kell tárolni. A raklapokat általában kétblokkos, közös folyosóval rendelkező rendszerben helyezik el. A targonca behajt az állvány egy csatornájába, hogy kihozzon vagy bevigyen raklapokat, melyek konzolokon lévő síneken helyezkednek el az állvány teljes mélységében. Az utoljára betárolt rakatot lehet először kihozni, hacsak nem átjárható rendszert építünk, aminek az egyik oldalán a be-, míg másik oldalán a kitárolás történik. Tehát "last-in, first-out" (LIFO) elven vagy "first-in, first-out" (FIFO) elven is tárolhatunk.

A Dexion bejárható állványok a tömbtárolás biztonságos és hatékony változatát kínálják olyan rakatok számára is, melyek túl sérülékenyek vagy instabilak ahhoz, hogy egymásra helyezzék őket. 

Raklapállványainkat igény szerint festett ill. horganyzott kivitelben szállítjuk, Premierack vagy P90 típusmegjelöléssel.

Előnyök:

  • Sűrű, tömbös tárolás - maximális helykihasználás. Az összes tárolórendszer közül ebben az esetben lehet a legnagyobb számú rakatot elhelyezni köbméterenként.
  • Alacsony áruforgási sebesség - szezonális termékek vagy komplett raktárkészlet-mozgás esetén ideális.
  • Hűtött és mélyhűtött raktárak számára gazdaságos megoldás.
  • Törékeny vagy sérülékeny áru tárolására is alkalmas, amiből nem lehet több rakatot egymásra tenni. 

Termékkínálat

Bejárható raklapállvány

Az egyenletes raklapsínek biztonságos, akadálymentes teherviselő felületet nyújtanak. A síneket konzolok tartják, amelyek az oszlopba vannak akasztva. Mint a hagyományos Speedlock gerendák, ezek is 50 mm magasságban állíthatók, és egy biztonsági zárral bebiztosíthatók. A ragyogó színű raklapjelek a járművezetők segítségére szolgálnak a rakományok gyors és pontos elhelyezésében

Méretek

Bejárható raklapállvány

Magasság 30 méterig

Mezőnkénti terhelhetőség max. 30 tonna

Szintenkénti terhelhetőség max. 5 tonna

Rekeszmagasság max. 3500 mm

Gerendahossz max. 5000 mm