HI 280 polcrendszer - többszintes változat

Termékleírás

HI 280 polcrendszer - többszintes változat

A HI 280 többszintes állványrendszer egy olyan konstrukció, amelyben a két- vagy több szint közé egy-egy járószint van beépítve. Az állványrendszer legalsó szintje a járószint alapja.

Az oszlopok különlegesen erősek és úgy vannak méretezve, hogy elbírják a felső emelet(ek) terheit is. A többszintesként megépített rendszereket nagyobb alkatrész raktárakban alkalmazzák, vagy ahol többféle árucikket tárolnak alacsony forgási sebesség mellett.

Az emelvény rendszer alapja maga a HI 280 állványrendszer, extra erős ún. EK oszlopokból felépítve, melyek 1,2 mm vastag horganyzott acélból készültek. Az oszlopok lehetnek átmenők, mikor a második szint polcait is ugyanazokhoz a magasabb oszlopokhoz rögzítjük, vagy egyszintesek, mikor az EK-oszlopok az alsó szinten különállóak és szabadon álló rendszert alkotnak

Az egyes szintek kiszolgálása történhet lépcső, lift vagy lejtős szállítópálya segítségével.

A rendszer teljes kapacitása raktározásra és kiszolgálásra használható, ritkábban mozgó anyagokat a felső szinten míg a gyakrabban mozgókat a földszinten helyezhetjük el. A többszintes állványrendszerek főleg olyan területen használhatók, ahol fontos az optimális raktárterület-kihasználás.

Termékkínálat

HI 280 polcrendszer - többszintes változat

A rendszer elve a jól ismert HI280 polcrendszeren alapszik, mint többszintes rendszer, egy beépített járószinttel. A kivitelezés a különálló komponensektől magas fokú tartóképességet igényel, ami egy olyan rendszert eredményez, amely rengeteg lehetőséget nyújt a tárolás optimális megtervezésére. A teljes felület hasznosítható tárolásra és anyagmozgatásra. Az alacsony forgási sebességgel bíró árucikkeket magasabban fekvő polcokon tároljuk, miközben a gyakrabban mozgókat a földszinten helyezzük el. A többszintes rendszerek különböző területeken léteznek és áruraktárak optimális raktározási megoldását képezik több felhasználási területen.

Méretek

HI 280 polcrendszer - többszintes változat

A többszintes állványrendszerek méretezése rendkívül fontos, a teljes terhelés jelentős lehet, ezért a maximális biztonság érdekében minden egyes rendszert külön kell megtervezni.

Az egyes alkotórészek standard HI 280 alkatrészek, de a speciális igények és a nagy terhelés miatt a rendszert annak magasságának függvényében, merevítőkkel kell ellátni.

Magasság: Maximum 15000 mm. Egy normál rendszer két- vagy háromszintes, a földszintet is beleértve, de néhány ügyfélnek négyszintes renszert is szállítottunk.

Szélességi és mélységi méretekben főleg a raktárépület a behatároló.

Terhelhetőség:

A felső polcok terhelhetősége megegyezik az alsó szintjével, azaz 70-400 kg/polc. De a rendszerek egyedi tervezésére feltétlenül szükség van.