HI 280 polcrendszer - gördíthető változat

Termékleírás

HI 280 polcrendszer - gördíthető változat

Ha a HI 280 polcrendszert ráépítjük a Compactus® gördíthető alvázakra, egy nagyon sokoldalú és helytakarékos rendszert kapunk. A mobil polcrendszerek használhatók apróanyagok tárolására vagy különböző irattárolási megoldásokhoz.

Az állványok mobil alvázakra épülnek, így a padlóba vagy padlóra épített síneken gördíthetők. Az alvázak méretei passzolnak a HI 280 standard mélységi és szélességi méretekhez. Egy állványsor akár 15 tonna terhelést is elbír, és a nagy súly ellenére a hajtókarok segítségével akár kézzel is könnyen elmozdítható.

A Compact polcrendszerekkel az anyagok biztonságos tárolása is megoldható, mivel a rendszer zárható és akár elektronikus kulcsok segítségével a hozzáférési jogok is kioszthatók a megfelelő személyeknek.

A HI 280 gördíthető állványrendszer előre horganyzott acélból készült, míg a mobil alvázak epoxy-val borítottak.

A kiegészítők széles választékának köszönhetően a teljes rendszer könnyen testre szabható.

Opciós megoldásként érintőpaneles elektromos meghajtási lehetőség is rendelkezésükre áll. Egy könnyű érintés az érintőpanel megfelelő gombján és megnyílik a kívánt folyosó.

A Compactus® gördíthető állványrendszer kiváló minőségéről és megbízhatóságáról ismert, valamint kivitele a könnyű szervízelhetőséget is lehetővé teszi.

Termékkínálat

HI 280 polcrendszer - gördíthető változat

A Hi280 gördíthető polcrendszer előre horganyzott acélból készült, míg a mobil alvázak epoxy-val borítottak. A mobil alvázak vagy a padlóba vagy a meglévő felületre épített síneken gördíthetők. A magas terhelés ellenére, ami akár 15 tonna is lehet, egy polcsor akár kézzel is elmozdítható.

A Hi280 polcrendszer kiegészítőinek széles választékának köszönhetően könnyen kialakítható.

Érintőpaneles elektromos meghajtási lehetőség áll rendelkezésre; egy könnyű érintés az érintőpanel megfelelő gombján, és már nyílik is a kívánt folyosó.

A Compactus® gördíthető polcrendszer megbízhatóságáról és kiváló minőségéről ismert, a műszaki és könnyen szervizelhető kivitelezésének köszönhetően.

Méretek

HI 280 polcrendszer - gördíthető változat

A gördíthető rendszer alkalmazása megduplázhatja az adott raktárterület kapacitását. Ez annak az eredménye, hogy a hozzáféréshez csak egyetlen folyosó szükséges és a többi folyosó helyét felhasználhatjuk a kapacitás növelésére.

Kézi hajtás esetén egy állványsor maximális terhelhetősége 40 tonna. Ez azt jelenti például, hogy ha egy sor 20 mezőből áll, akkor egy mező maximális terhelhetősége 2000 kg.

Egy állványsor magassága 1000 mm-től 3000 mm-ig, mélysége 300 mm-től 500 mm-ig terjedhet. A terhelhetőség 75-400 kg/ polc.

Egy mobil rendszer meghajtása lehet kézi vagy elektromos, mely érintőpanellel vezérelhető. Az egyes folyosók elláthatók kinyílásra automatikusan felkapcsolódó világítással. A teljes rendszer szállítható hozzáférési jogosultságokat irányító biztonsági funkcióval.