Horganyzott csavarkötésű állványrendszer

Termékleírás

Horganyzott csavarkötésű állványrendszer

Több mint hatvan éve használják világszerte ezt a hagyományos állványrendszert, amely 19,05 mm-es raszterű lyukasztott profilokból és horganyzott acélpolcokból áll. A profilok nem csak állványoszlopként, hanem önálló szerkezeti elemként is felhasználhatóak.

Állványok esetében a polcelemeket csavarral rögzítik az oszlopokhoz és saroklemezekkel stabilizálják a rendszert. A polcok polcállító kapcsok segítségével is rögzíthetők, ez esetben a polcközök szabadon állíthatók. A polcok terhelhetősége igény szerint 95 - 300 kg között mozoghat.

Az elemek alapvetően horganyzott kivitelben készülnek. A horganyzott termék amellett, hogy olcsóbb, tovább megőrzi újszerűségét, összhatásában kellemes, világos munkahelyet biztosít a raktárkiszolgáló személyzetnek. A megrendelő kérésére az állványelemek festett kivitelben is kaphatók.

A hát- és oldalfal elemek illetve az ajtók segítségével szekrények alakíthatók ki. Az állványok méretezése lehetővé teszi a MAXI raktári dobozok elhelyezését az Önök elképzelése szerinti színben és méretben. Ez könnyebb áttekinthetőséget és rendszerezhetőséget biztosít. 

Legyen szó áruraktárakról, építkezésekről vagy gyárakról, a Dexion horganyzott csavarkötésű  állványok saját kezűleg összeszerelhetőek, gyors és egyszerű megoldást kínálnak.

Csavarkötésű állványok

Termékkínálat

Horganyzott csavarkötésű állványrendszer

A Dexion horganyzott csavarkötésű profilok 4 keresztmetszetben (erősségben) és 3 féle hosszúságban igényelhetők, igény szerint gyors és egyszerű méretre vágás után pedig könnyen összecsavarozhatók, ezáltal számtalan szerkezeti forma kialakítását téve lehetővé. Ezek a szerkezetek könnyedén módosíthatók vagy teljesen szétszerelhetők, az elemek pedig újra felhasználhatók.

Felhasználhatók munkapadok, építőiparban állványzatok, ideiglenes térelválasztók, polcok és csövek alátámasztására és más szerkezetek összeállítására.

Részletes leírás

Horganyzott csavarkötésű állványrendszer

A Dexion horganyzott profilok annak érdekében, hogy minden igényt kielégíthessünk, négy erősségben kaphatók.

A könnyebb 140-es (36x36 mm) és 160-as (41x41 mm) profilok háromféle hosszban: 1998 mm-ben 2134 mm és 3048 mm szabványméretekben kaphatók, míg a nagyobb 225-ös (41x62mm) és 260-as (44x66mm) szelvényűek 3048 mm hosszúságban.

Profilszelvény

A termékkínálatban egy 345-ös profilszelvény is szerepel (43 mmx87 mm) nagyobb igénybevételekhez és egy 38 mm széles lapos szelvény, amely keresztmerevítések létrehozására szolgál.

Szín

Az összes Dexion horganyzott profil  porszórt sötétszürke vagy horganyzott fém kivitelben kapható, míg a lapos pántok halványszürke felületi kivitelezést kaptak.

Merevítés

 Az oszlopok illesztéseinek merevítésére saroklemezek állnak rendelkezésre,  ugyanakkor léteznek szimpla és dupla alaplemezek is. Az alaplemezek  az oszlopok (profilok) aljára szerelődnek, és a padló felületi védelmét vagy a szerkezet helyi rögzítését szolgálják.

Polcok

A Dexion horganyzott  profilok az MK6 acélpolc-választékunkkal kombinálva is használhatók. Ezek a polcok 914, 991 és 1219mm hosszúságban és 305, 381, 457, 610, 762 és 914mm mélységben kaphatók. 
A terhelési kapacitás-tartomány 180 kg-tól 270 kg-ig terjed, a polc méretétől és felhasználási céljától függően.