styleline® elválasztófal-rendszerek

Részletes leírás

styleline® elválasztófal-rendszerek - Részletes leírás - Dexion Termelés - Raktár

Valószínűleg a leggyakrabban használt falrendszer Európában ...

Miért? A válasz egész egyszerű. Semmilyen más falrendszer sem képes annyira egyszerűen megfelelni az egyéni elvárásoknak és kívánalmaknak.

A styleline-program maximális sokoldalúságot és rugalmasságot kínál – függetlenül a rendelkezésre álló költségkerettől és az építészeti kiindulási feltételektől.

 

Maars styleline standard.

Gazdaságos, funkcionális, egyszerű. Szabványmodulokként szállítható. A rendszer egyszerű, praktikus irodai helységek kialakítására alkalmas ipari környezetben. Példaértékkel bír.

Maars styleline variant.

A sokoldalúság új dimenzióban. Csaknem korlátlan opciók a falbeosztások, modulszélesség, vastagság, üveg-, ajtó- és szekrényelemek, színek, szigetelőhatás stb. terén. Egy valóban univerzális rendszer a legkülönbözőbb projekt alkalmazásokhoz.

 

Maars styleline finesse.

A styleline-program csúcsterméke. Erőteljes, sima szabványkivitel, filigrán részletekkel. Tökéletes összhangban a styline-koncepció hagyományaival, a finesse-falak is egyszerűen áthelyezhetők és újrafelhasználhatók.

Előnyök

styleline® elválasztófal-rendszerek - Előnyök - Dexion Termelés - Raktár

Kiváló minőségű anyagok. Kézműves hozzáértés. Tökéletes megmunkálás. A styleline számít a Maars termékprogram leggazdaságosabb falának. Ez azonban korántsem jelenti azt, hogy a minőség terén kompromisszumok születtek. Ennél a falrendszernél is, kizárólag kiváló minőségű nyersanyagok és technológia került alkalmazásra. Az eredmény: olyan rendszerfalak, amelyek minőségi szempontból a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. Egy szorosan kiszámolt költségkeret esetén is.

Csak egy példa a minőség kulcsszóra. A fal összes látható fémelemeit a legmodernebb lakkozóberendezések egy kifejezetten lökésálló és optikailag tetszetős poliészter-epoxi rétegbevonattal látták el. Természetesen az Ön által kiválasztott színben. A faloptika kialakításakor az anyagok, színek és design széles skálája áll az Ön rendelkezésére.

A rendelkezésre álló költségkeret függvényében, szokatlan üvegminőségek, felületi rétegelések, formatervezett ajtóveretek és számos más extrák járulnak hozzá igazán lenyűgöző hatások kialakításához. Természetesen szívesen támogatjuk Önt tanácsadási szolgáltatásainkkal is.

Részletes leírás

styleline® elválasztófal-rendszerek - Részletes leírás - Dexion Termelés - Raktár

FALVASTAGSÁG

82 mm az egyszerű, és 107 mm a dupla burkolat esetén.

ALAPSZERKEZET

Támasz- és keresztprofilok horganyzott acélból. Visszaálló padlóprofil, porszórt felületű acélból, árnyékfúgával vagy műanyag szegélyléccel ellátva.

MENNYEZETI CSATLAKOZÓ

Mennyezeti acélprofilok – sima- vagy árnyékfúgával. Az árnyékfúga praktikus futósínt képez a képakasztók számára.

PANELBURKOLATOK

12 mm vastagságú forgácslemezek vagy gipszkarton lemezek, fémbevonattal is.

ÜVEGELEMEK

Egyszerű vagy dupla üvegezés fémkeretben. Különböző profilformák, üvegtípusok és üvegvastagságok választéka áll rendelkezésre.

AJTÓELEMEK

Fémtokok egyenes, lekerekített vagy elipszis formájú profilvezetéssel, a szabvány- és emeletmagasságú ajtók számára; a Maars fémajtókhoz is alkalmas. A falak fa-, keményüveg- és tolóajtós kivitelezéssel is készülhetnek.

PANELKÖTÉSEK

styleline standard Kalapprofilok horganyzott acélból, műanyag fedőprofilokkal

styleline variant Kalapprofilok lakkozott acélból, műanyag alátétléccel

styleline finesse V-alakú panelprofilok, látható összekötő nélkül

MODULSZÉLESSÉG

Függőleges vonalvezetés 1200 mm-ig, vízszintes vonalveztés 1800 mm-ig, kérésre más méretben is lehetséges.

FALMAGASSÁG

3000 mm-ig, kérésre más falmagassági értékek is lehetségesek.

SÚLY

Zárt fal kb. 28 kg/m² szimpla, kb. 48 kg/m²-ig dupla burkolat esetén.

KIVITELEZÉS, SZÍN

A fém falelemek, ideértve a Maars-fémajtókat is, poliészter-epoxi porszórt bevonattal ellátva, selyemfény vagy Soft-Touch felületkezeléssel, választás szerint egy RAL-színben kerülnek szállításra. A műanyag falrészek is számos RAL-színben igényelhetők. Vinil, textil, furnír vagy melamin falburkolat. A faajtók lakk-, furnír- vagy kemény műanyag bevonatot kapnak.

KÁBELVEZETÉS

A támasz- és keresztprofilok nyílásai mind a vízszintes, mind pedig a függőleges kábelvezetést lehetővé teszik. A kábelek, a lehelyezés után is könnyen hozzáférhetők maradnak.

TARTOZÉK

Szekrényelemek, ügyfél- és tolóablakok, árnyékolók és lamellák a dupla üveg között, képakasztók stb.

HANGSZIGETELÉS

A szimpla burkolatú zárt falak Rw 42 dB-ig, a dupla burkolatúak Rw 49 dB-ig. Kérésre tanúsítvánnyal szolgálunk.

TŰZÁLLÓSÁG

Zárt falak 30 -60 perc között, üvegelemek 30 percig, ajtóelemek 30 percig. Kérésre tanúsítvánnyal szolgálunk.