string2® elválasztófal-rendszer

Részletes leírás

string2® elválasztófal-rendszer - Részletes leírás - Dexion Termelés - Raktár

Több lehetőség, kevesebb korlátozás

Modularitás. A String2 elválasztófal-rendszer megtervezésekor ezt a szempontott tartották következetesen szem előtt.

És valóban, pontosan ezt sikerült megvalósítani a tervezőknek és műszaki szakembereknek. A String2 egy olyan rugalmas rendszer, amely csaknem végtelen lehetőségekkel rendelkezik, ami a méreteket, vonalvezetést és formákat, valamint a felhasznált anyagokat illeti. És ezek az anyagok egymás közt úgy kombinálhatók, hogy számos kreatív és játékos, mindazonáltal stílusos megoldás hozható létre.

Képzeljen el például egy olyan falat, amely egyik oldalán acél burkolatot, másik oldalán pedig műanyag burkolatot kap. Vagy faburkolatot. Vagy textilt. Vagy dönthet úgy, hogy a külső oldal üvegből készüljön, a belső oldal perforált acél kivitelezésű legyen. Egy Ön által választott színben. Ön kérdez – mi pedig „pattintunk”, ez az elgondolás áll a String2-rendszer mögött. Tulajdonképpen csak egyetlen korlátozás létezik a String2 rendszernél. Az összes elem és anyag, a rendszer összes komponense csak egyetlen minőségben szállítható: mégpedig a legjobb minőségben – minőség a Maars házból!

Előnyök

string2® elválasztófal-rendszer - Előnyök - Dexion Termelés - Raktár

A holnap tökéletességének megvalósítására. Egy falrendszer, amely már ma készen áll a holnap munkahelyének megteremtésére.

Egy rendszer, amely teljesen új mércét állít ott, ahol fontos szempont a hatékonyság, gazdaságosság, tartósság és sokoldalúság, valamint a munkaöröm és az esztétikai minőség. Ezek voltak a támasztott követelmények az új elválasztófal-rendszer megtervezésének kezdetekor. Azóta eltelt már egy kis idő. És ezt az időt a tervezők és műszaki szakemberek jól hasznosították. Ez az idő egy olyan falrendszert eredményezett, amely a megnevezett igényeket messze felülmúlta. Amely számos előnyt egyesít magában, miközben minden típusú hátrány egyszer és mindenkorra már a múltté. Egy termék, amelyet egy már nagyon sikeres elválasztófal-rendszer alapján fejlesztettek ki. Maars string. Egy rendszer, amelyet még magasabb szintre emeltünk. A forma és funkcionalitás tökéletes ötvözete. Egyszerűség és ötletgazdagság a négyzeten.

Mennyire lehet szép a hatékonyság?

Vessen egy pillantást a String2 rendszerre és máris tudni fogja a választ: ez a rendszer feleslegessé tesz mindenféle fali dekorációt. A String2 esetében a szépség, az egyszerűségben mutatkozik meg. Vegyük csak példának a kifinomult „Flush”-technikát, amelyet a „Biblocks” dupla üvegének az alumínium kerettel való összekötésére használtak. Vegye észre az összekötő pontok közötti finom árnyékfúgákat és hagyja magát lenyűgözni attól a módszertől, ahogy az ajtók elegáns összképet alkotnak a falakkal és ajtófélfákkal. A funkcionalitás és kiszolgálási kényelem szempontjából is a String2 új mércét állít fel. Így a rendszer teljesen egyszerűen pattintható össze, és pontosan ilyen játszi könnyedséggel módosítható, bővíthető, illetve bontható szét és egy más helyen állítható újra össze. Ez a rendszer különösen stabilitásával és tartósságával tűnik ki, ezért tíz év múlva is pontosan olyan jól fog mutatni mint ma. Arról nem is beszélve, hogy a String2 a tűzvédelem és akusztika terén is a legjobb eredményeket mutatja, amelyek messze az átlagon felül állnak. De tulajdonképpen ez is magától értetődik.

Részletes leírás

string2® elválasztófal-rendszer - Részletes leírás - Dexion Termelés - Raktár

FALVASTAGSÁG

100 mm.

ALAPSZERKEZET

A fal U-alakú acél szélprofilokból áll, amelyek között függőleges beillesztő oszlopok találhatók. A fokozatmentesen állítható keresztösszekötővel, az oszlopszerkezetnek köszönhetően csaknem bármilyen kívánt vízszintes, illetve függőleges moduláris design megvalósítható. Ezt követően kerül sor a lapok és keretek felszerelésére.

LÁBAZATI SZEGÉLY

Visszaálló padló- és mennyezeti acél csatlakozók.

FALTÁBLÁK

Kb. 18 mm vastagságú, melamin vagy furnír réteggel ellátott forgácslemezek kerülnek beillesztésre a tartóoszlopok segítségével, a hátul elhelyezkedő vázra. A falköz ásványi gyapot réteggel van kitöltve. Erre a célra fémlapok állnak rendelkezésre.

MODULCSATLAKOZÁS

Mind a fallapok, mind pedig az ablak- és ajtókeretek között lehetőség van vízszintes vagy függőleges, „0” vagy „5” mm-es árnyékfúgák alkalmazására. Az összes modulcsatlakozás következetesen egy egyszerű pattintó-rendszer kivitelezéssel készült.

KERETEK

Szimpla- vagy dupla alumínium blokk keretek, dupla üvegezéssel és szabványkivitelben 4 mm és 6 mm vastag üveggel ellátva. Lehetőség van a maximum 8 mm vastag üvegvastagság alkalmazására is. Az ajtókeretek alumíniumból készültek, és többféle kivitelezésben szállíthatók.

AJTÓK

A Maars saját tervezésű ajtóinak átfogó és sokrétű palettája, a kivitelezési lehetőségek bő választékával áll az ügyfelek rendelkezésére, mint például: kemény üvegajtók, 40 mm vastag acélajtók, falvastagságú acél- és üvegajtók, alumínium keretes- és tolóajtók. Továbbá számos ajtó tűzálló és/vagy hangszigetelt kivitelezésben is szállítható.

AJTÓVERET

Ajtópántok: ajtókeretenként 3 darab rendszerspecifikus ajtópánt, króm-nikkel kivitelezésben. Zár: Lips 2500/16/U20 sorozat, ajtóveret választás szerint.

KIVITELEZÉS

Az összes látható, fém falelem környezetbarát, porszórt felületi kezelést kap, és a RAL-színskálát magába foglaló Maars színkatalagusból választott színben, selyemfényű vagy struktúrált kivitelezésben igényelhető. Megállapodás szerint további színek is igényelhetők.

HANGSZIGETELÉS

Ez a faltípus mind zárt kivitelezésben, mind pedig üvegezett kivitelezésben laboratóriumi körülmények között maximum Rw=47dB léghangszigetelést mutat, az ISO 717-1 előírásainak megfelelően; kérésre rendelkezésre bocsájtjuk a vonatkozó jelentés másolatát.

TŰZÁLLÓSÁG

Ez a faltípus mind zárt, mind pedig üvegezett kivitelezésben legalább 30 perces tűzállóságot mutat, az EN 1364-1 irányelvei szerint tanúsítva; kérésre rendelkezésére bocsájtjuk a vonatkozó tanúsítvány egy másolatát. Szívesen látjuk el tanácsokkal, azon lehetőségeket illetően, amelyek a Maars String2-fal speciális kivitelezésére vonatkoznak, többek között az eltérő anyagalkalmazás, speciális színek, méretek, végkivitelezés és akár a fizikai teljesítményértékek tekintetében is. A Maars String2-rendszer a lehető legsokoldalúbb. Ezért meggyőződésünk, hogy a falkonstrukciók területén, gyakorlatilag minden kívánságát teljesíthetjük.