string® elválasztófal-rendszer

Részletes leírás

string® elválasztófal-rendszer - Részletes leírás - Dexion Termelés - Raktár

Üveg, acél és fa ...


– ezek az anyagok, amelyekből választhat a String-falrendszer esetén. De ez még csak a kezdet, mivel a különböző anyagok egymást közötti kombinálása változatos lehetőségeket tartogat.

Minden kombinációs lehetőség új jelleget kölcsönöz az adott helyiségnek, saját légkört teremtve ezáltal. Mindehhez vegye még figyelembe a különböző fafajtákat, textil- és üvegtípusokat, valamint a széles szín- és mintakínálatot, amelyben a String-rendszer szállítható és megérti, hogy a változatok száma gyakorlatilag korlátlan. E sokféleségből biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő és az Ön igényeire szabott megoldást.

Méretreszabott megoldások ...

Ezt kínálja Önnek a Maars String-falrendszere, a sokféle szín- és anyagkombinálási lehetőségeivel, rácsozatával és a folytonosan változó követelményekhez való alkalmazkodásával. Röviden: a String-gel egy olyan falrendszer áll a rendelkezésére, amely az Ön kívánalmaira van tervezve. Mindezt a Maars a számos variációjú, jól átgondolt szerkezetével, a rendszer egyszerű összeszerelésével, szétbontásával és újraszerelésével éri el. A String problémamentesen építhető fel, helyezhető át, alakítható és bővíthető; újra és újra.

Előnyök

string® elválasztófal-rendszer - Előnyök - Dexion Termelés - Raktár

A String egy olyan falrendszer, amely nem marad észrevétlen a piacon. És ez nemcsak technikai vonatkozásban, de esztétikai szempontok szerint is. Ez a megoldás a meglévő rendszert egyszerűen túlhaladottnak minősíti; mindezt a számtalan alkalmazási lehetőségnek, a rendkívüli anyagfelhasználásnak és annak a módnak köszönhetően, ahogy a különböző anyagok mindig új módon kombinálhatók. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek ennek a falrendszernek vonzó és funkcionális jelleget kölcsönöznek.

Mindent egybevetve, a megfigyelő egy esztétikus falrendszerrel kerül szembe, amely hízeleg a szemnek. Most valószínű azt kérdezi önmagától, hogy mi is ez a „String”. Egyszerűen egy falrendszernek adott név? De biztos csak addig lesznek kétségei, ameddig meg nem ismerkedik a rendszerrel, és közelebbről szemre nem veszi a különleges designt. Ha majd megfigyeli a tervezet keskeny kontűreit és finom vonalvezetését, minden érthetővé válik az Ön számára. Tapasztalja meg Ön is, hogyan lehet minimális eszközökkel maximális esztétikai hatást elérni. Tapasztalja meg a színek és anyagok kifinomult kombinációját. És fedezze fel a rendszer alkalmazkodóképességét és meglepő rugalmasságát, amelynek köszönhetően bármilyen környezetbe könnyedén beilleszthető. Bármilyen tervezetbe, bármilyen projektbe.

Részletes leírás

string® elválasztófal-rendszer - Részletes leírás - Dexion Termelés - Raktár

FALVASTAGSÁG

82 mm

ALAPSZERKEZET

A falak, az alsó- és felső profilok közé helyezett, speciális függőleges oszlopokból álló acélszerkezetre vannak felhúzva. Ezt követően a panelek, illetve a keretek a pattintó rendszer segítségével kapcsolódnak a fent megnevezett oszlopokra.

CSATLAKOZÓPROFILOK

A padló- és mennyezeti csatlakozóprofilok porszórt felületi kezelésű acélprofilok.

FALPANELEK

Laminált vagy furnírozott, 12 mm vastag forgácslemezek. A paneleket rögzítőszalaggal erősítik a mögöttük található szerkezetre. A panelek közé egy 40 mm vastag ásványi gyapot réteg kerül alkalmazásra. Kérésre 19 mm vastagságú panel is használható.

MODULCSATLAKOZÁS

Egy O-fúga vagy egy 5 mm széles fúga segítségével a zárt panelek között, valamint az ablak- és ajtókeretek között. Az egymáshoz kapcsolt ajtókeretek és egymáshoz kapcsolódó keretek átmeneti pontjain, ezek rögzítése egy szabadalmazott pattintó rendszer segítségével történik.

ÜVEGELEMEK

Ablakkeretek porszórt felületkezelésű acélból, dupla üvegezéssel 2 x 6 mm ESG (edzett), illetve VSG (ragasztott) üvegtáblákkal.

AJTÓKERETEK

Alumínium ajtókeretek, egyenes, kör vagy elipszis formájú kivitelezésben.

AJTÓK

Falmagasságú acél ajtólapok, 40 mm vastagságban. Szabványszélesség 880 és 930 mm.
Más méretek is igényelhetők.

AJTÓLAP BETÉT

MDF-keretek, mindkét oldalon acél fedőréteggel, a fedőrétegek között speciális betét kerül alkalmazásra.
AJTÓVERETEK Ajtópántok: ajtókeretenként 3 darab rendszerspecifikus ajtópánt, króm vagy nikkelezett kivitelezésben. Zár: Lips 2500/16/U20 sorozat. Veret választás szerint.

KIVITELEZÉS

Az összes látható, fém falelem környezetbarát, porszórt felületi lakkozást kap, a RAL-színskálát magába foglaló Maars színkatalagusból választott színben. A kivitelezés: selyemfényű vagy struktúrált. Megállapodás szerint további színek is igényelhetők.

HANGSZIGETELÉS

E faltípus zárt kivitelezésben laboratóriumi körülmények között maximum Rwp 45 dB-ig terjedő hangelnyelési értéket mutat. Vegye figyelembe, hogy az ablak- és ajtóelemek alkalmazása nagymértékben befolyásolja a hangszigetelési értéket.

TŰZÁLLÓSÁG

E faltípus zárt kivitelezését tesztelték tűzállóság tekintetében, és a tesztelés eredményeként, a fal megfelel az előírt minimális 30 perc (F30) ellenállási értéknek. Szívesen állunk rendelkezésére a Maars String-falak különleges kivitelezésének tekintetében, mint például eltérő anyago, speciális színek, méretek alkalmazása, különleges kivitelezés stb. A Maars String-rendszer annyira sokoldalú, hogy biztosak vagyunk benne, hogy gyakorlatilag az Ön minden igényének képesek megfelelni.