panorama® elválasztófal-rendszer

Részletes leírás

panorama® elválasztófal-rendszer - Részletes leírás - Dexion Termelés - Raktár

A maximális áttekinthetőség és legnagyobb rugalmasság kombinációja

A maars - panorama rendszerrel, a Maars az első, teljesen üvegből készült elválasztórendszert vezeti be, amely a variálható elválasztófalak maximális áttekinthetőségét a rugalmassággal ötvözi.

A Maars tervezői a különböző elválasztórendszerek gyártásának 60 éves tapasztalatából meríthettek, egy teljesen üveg elválasztórendszer kifejlesztéséhez, amely megfelel az összes stabilitási, rugalmasági és hangszigetelési követelményeknek. Egy olyan rendszert sikerült megvalósítani, amely tökéletesen illeszkedik a Maars-termékek már meglévő kínálatába. Tökéletesen kompatibilis a maars - string2 programmal, ugyanakkor a maars - metaline és maars - string programokkal is kombinálható. A szerkezetben nincsenek függőleges profilok és az üvegfelületek közötti látható kötések, ezáltal egy esztétikailag kellemes optikai áttetszőséget valósítva meg. Így a rendszer teljesen méltó a nevére: maars - panorama.

A tökéletes beltér egy kültér ...

Az emberi test funkcióit a nappal/éjszaka ritmusa befolyásolja. A kutatások bebizonyították, hogy a nappali fényt nemcsak szemünk érzékeli, hanem testünk teljes egésze reagál a fényspektrumra. A fényviszonyoktól függően, a test olyan anyagokat termel, amelyek kifárasztanak és ellankasztanak vagy pedig aktívvá és éberré tesznek. Ezért ennyire fontos a fény az általános jó közérzetünk szempontjából. A maars - panorama rendszernek köszönhetően, a nappali fény a teljes irodaépületet elárasztja.

Előnyök

panorama® elválasztófal-rendszer - Előnyök - Dexion Termelés - Raktár

Amiért a maars |- panorama annyira egyedi:

 Nincsenek látható kötések az üvegfelületek között

  • Teljesen variálható
  • Teljesen kicserélhető a maars - string2 és a maars - interiyour opcióival
  • A Maars összes ajtótípusa beilleszthető a rendszerbe
  • Szimpla vagy dupla üvegezéssel igényelhető
  • Különböző típusválaszték, 10-mm és 12-mm üvegezéssel
  • Nagyon magas hangszigetelési érték
  • Tökéletes egyszerűség, minimális komponensekkel

Részletes leírás

panorama® elválasztófal-rendszer - Részletes leírás - Dexion Termelés - Raktár

FALVASTAGSÁG

100 mm

ALAPSZERKEZET

A választófal az üveglapok segítségével speciális szélprofilokba kerül beillesztésre. Szimpla és dupla üvegezés is igényelhető. Az ajtókeretek, egy átlátszó pattintós rendszer segítségével csatlakoztathatók a választófalba, egy „0” fúga megvalósítása céljából.

CSATLAKOZÓPROFILOK

Az acél csatlakozóprofilok a mennyezetbe, illetve a padlózatba kerülnek beillesztésre.

ÜVEGEZÉS

Biztonsági- vagy rétegelt üveg, 10 vagy 12 mm vastagságban. Az üvegfelületek függőleges összeillesztése, speciális üveg ragasztószalaggal történik vagy konvex-konkáv üvegezési technikával van megvalósítva. Ezáltal nincs szükség függőleges profilokra vagy szilikonfúgákra.

SAROKELEMEK

Teljes üvegezésű sarkok, függőleges profilok nélkül. Lehetőség van masszív sarokelemekkel való kombinálásra is.

AJTÓK

A Maars ajtók teljes kínálata kombinálható ezzel rendszerrel, pl. biztonsági üveg ajtók, 40-mm-es acélajtók, XL-üveg- és acélajtók, alumínium keretes ajtók, valamint tolóajtók.

AJTÓVERETEK

Ajtópántok: ajtókeretenként 3 rendszerspecifikus ajtópánt, króm-nikkel kivitelezésben. Zár: Lips 2500/16/U20. Kérésre más kivitelezések is lehetségesek.

FELÜLETI KIALAKÍTÁSOK

Az összes fémkomponens felületi kialakítása egy környezetbarát porszórt kezelési eljárással készül. Ezek a Maars választék színeiben, selyemfényű vagy strukturált felületi kialakítással igényelhetők. Kérésre más RAL-színek is igényelhetők.

HANGSZIGETELÉS

A maars | panorama rendszer laboratóriumi körülmények között maximum Rw = 43 dB hangelnyelési értéket mutat, az ISO717-1 előírásainak megfelelően.

DESIGN-KOMBINÁCIÓK

A maars | panorama a maars | string2 elválasztófal-rendszerrel felcserélhető, és a maars | metaline és maars | string sorozattal kombinálható. A maars | interiyour-opciók szintén beépíthetők a rendszerbe.