Állványrendszerek felülvizsgálata

  • Állványrendszerek felülvizsgálata

Állványrendszerek felülvizsgálata

Tudja biztonságban raktárát

Figyeljünk időben azokra a részletekre, amelyek károkat okozhatnak.

Balesetek előfordulhatnak bármely raktárban, de az állványok rendszeres felülvizsgálatával csökkenthetjük ezek kockázatát. Dexion ellenőrei teljes körű és költséghatékony megoldást nyújtanak Önöknek, hogy raktáruk, üzemük megfelelő biztonságban lehessen.

Egy év leforgása alatt történnek kisebb változások, valamint az áruk folyamatos mozgatása, a mindennapi használat okozta ütések és sérülések is mind hatással vannak az állványok statikai biztonságára, teherbírására. A sérült állvány elemek következményeként előfordulhatnak balesetek a raktárban vagy az üzemben, amelyek anyagi veszteséggel, vagy akár személyi sérüléssel is járhatnak.

Fontos tehát időben felfedezni a sérüléseket időben, hogy a későbbi többletköltségek elkerülhetők legyenek. Ehhez alapvető fontosságú a kiképzett ellenőrök tapasztalata és felkészültsége, akik tudják, mire kell odafigyelni.

A Dexion munkatársainak több évtizedes tapasztalatuk van az állványok ellenőrzésében, ezzel biztosítva, hogy az Önök csarnoka megfelelő biztonságban legyen. Minden állvány felülvizsgálatról részletes jegyzőkönyvet készítenek, megjelölve azokat a területeket, amelyek azonnali javításra szorulnak, de jelzik továbbá azt is mire kell majd figyelmet fordítani a jövendőben.

Az ellenőrzés vizuálisan történik, az áruk kirakodása nem szükséges hozzá. 

Vizsgálatot tanúsító jegyzőkönyv

Önök minden állvány felülvizsgálatról kapnak egy jegyzőkönyvet, melyben leírjuk az állványok, polcok állapotát és a szükséges teendőket.

Terhelési táblázatok

Minden Dexion állványhoz biztosítunk egy a kapacitást és maximális terhelést jelző táblát, a törvényi előírásoknak megfelelően.

Éves felülvizsgálat és év közbeni támogatás
Minden állványsornál jelezzünk egy matricával a 12 hónap múlva esedékes éves felülvizsgálat időpontját. Ellenőrzéseinket az MSZ EN 16635 szabvány szerint végezzük.

Ahhoz, hogy biztonságban legyen a raktára, már az első jeleknél hívjon minket, nehogy túl késő legyen.

AZ MSZ EN 15635 európai standard üzembiztonsági rendelkezési szerint a helyhez kötött acél tárolórendszereket esetén, mint például a polcok és állványrendszerek az évenkénti felülvizsgálat KÖTELEZŐ.

Dexion állvány felülvizsgálat előnyei:

  • Szakemberek által végzett teljes ellenőrzés
  • Tapasztalt ellenőrök
  • Nem szükséges megszakítani a munkafolyamatokat
  • Részletes jegyzőkönyv készül az állvány felülvizsgálatról
  • Elkerülhetőek az anyagi és személyi veszteségek
  • Az állványok hosszabb élettartama
  • A kockázatok gyors felfedezésével csökkenthetik a jövendőbeli javításokból adódó költségeket