Grohe AG, Germany

  • Grohe_1
  • Grohe_2
  • Grohe_3

Grohe AG, Germany - Dexion Megoldasok Termekekkel es Barkacsaruval Kiskereskedok Szamara

A Grohe AG, a világszintű vezető vállalkozás a tömítőelemek gyártása terén. A termékek gördülékeny mozgását és tárolását a raklapos állványrendszerek mellett, három vízszintes karusszel (HOCA) biztosítja, egy komplex anyagkezelő koncepcióval kiegészítve.

A németországi, Porta Westfalica városban található logisztikai központ egy teljes sor – a Dexion által megtervezett sokkal hatékonyabb munka- és kigyűjtési folyamatokhoz kialakított - megoldással volt felszerelve.

Megoldás:

Három egymás mellett elhelyezett vízszintes karusszel teszi lehetővé a kezelő számára, hogy három elérhetőségi nyílást szolgáljon ki és egyszerre 8 megrendelés kigyűjtését végezhesse el. A tételkigyűjtési folyamatot a „Pick-by-Light” (fényvezérelt kiszedés) elv segíti elő. Az általános anyagmozgatás részeként, a telített műanyag és karton rekeszeket, a Dexion által megtervezett és kivitelezett szállítószalag a különböző csomagoló állomásokhoz szállítja. Az üres rekeszeket a szalag visszaszállítja a csomagoló állomástól a vízszintes karusszelig, és itt történik a beérkező termékek nyilvántartása is.

Kapacitások:

Tárolt termékek: tömítőelemek és késztermékek
Tételek: körülbelül 3.000
Tárolási kapacitás: 787 m²
Gépek: 3 párhuzamosan elhelyezett vízszintes karusszel, mindegyik 52 rekesszel
Hosszúság: 25 m
Magasság: 3,2 m
A teljes rendszer szélessége: 7,0 m
Hasznos teher: 25.000 kg / vízszintes karusszel