Gyártási terület

 • Dexion - Production Line Carton Flow
 • Dexion - Production Storage Machines
 • Dexion - Lean Manufacturing Skrues
 • Dexion - Lean Manufacturing Volvo 01

Rugalmas tárolási megoldások az Ön gyártási folyamatának támogatására

Kihívások a gyártósoron:

 • A nyersanyagok vagy alkatrészek optimális elhelyezése
 • JIS (Just in Sequence) szállítás, várakozási idő nélkül
 • A gyártósor gyors, biztonságos és ergonomikus kezelése
 • Jó 5S szint fenntartása egy forgalmas gyártási környezetben
 • Alapanyag vagy alkatrész puffertárolása
 • Biztonságos módszer a rakatok áthelyezésére a gyártási területen belül
 • Állítható tárolórendszer különböző méretű és súlyú cikkek tárolására
 • Az alkatrész-kiválasztás pontatlanságának csökkentése

Az Ön termelő egysége bizonyára több gyártóterülettel rendelkezik, amelyek mindegyike a tevékenységükhöz szükséges eszközökkel vagy gépekkel van felszerelve.

A sikeres tárolásnak kellő rugalmasságot kell biztosítania az Ön létesítménye és alapanyagai számára, ugyanakkor kiigazíthatónak is kell lennie az Ön által alkalmazott változtatásoknak megfelelően. A Kaizen, azaz a „jó változás” megkívánja, hogy az Ön raktára a gyártási folyamat, illetve a gyártott termékek be- és kimeneti fázisa fejlesztésének megfelelően alakítható legyen.   

Az apróanyagok rendezett és hatékony tárolása elengedhetetlen

A dnamikus doboztároló rendszer létfontosságú része az alkatrészeket a szerelővonalakhoz és futószalagokra eljuttató ellátási láncnak. A felvevő állomás gravitáció által hajtott beépített sínekkel rendelkezik, amelyek az alkatrészeket az összeszerelő állomásokhoz szállítják kézi beavatkozás vagy automatizálás nélkül.

A dinamikus doboztároló rendszer raktári használatra is ideális, mert lehetővé teszi, hogy az áru betárolása az állvány hátsó oldalán, a kitárolás pedig az elülső oldalon történjen, így a vállalat a FIFO elv (a legrégebb beérkező kerül ki elsőnek) szerinti kigyűjtési módot alkalmazva működhet. A dinamikus doboztároló rendszer megfelelő a dobozok áthelyezésére, ez a kigyűjtési mód elérhető raklapokhoz is, amelyről többet a Görgős átfutó raklapállvány c. részben tudhat meg. 

Tudjon meg többet a dinamikus doboztároló rendszerről itt. 

Komissiózó tárolási mód egység szerelő- és gyártósorokhoz

A Dexion komissiózó tárolási módszer a különböző igényeknek megfelelően tervezhető meg polcos állványrendszer-választékunk segítségével, és testre szabható az egyéni gyártó oldali kezelő egység kialakításához. A szerelő- és gyártósorok hatékonyságának növelésére tervezték, ami elengedhetetlen a gyors készletforgású gyártókörnyezetben.

Az egység a lehető legnagyobb mértékű alkatrész-szállítás elérésére, ugyanakkor egy jól szervezett, ergonomikus munkakörnyezet kialakításra tervezhető. 

Kihúzható egység a jobb hozzáférés érdekében

A raklapkihúzó egység segítségével a raklapok – a fiókhoz hasonlóan – kihúzhatók, ill. betolhatók akár 1000 kg teljes terhelés esetén is.

• Raktárkapacitás növelése
• Rakodótér kialakítása
• Egyszerű hozzáférés 
• Gyorsabb komissiózás
• Jó munkakörnyezet

A kihúzóegységgel időt és rakteret takarít meg, miközben ergonomikus komissiózó munkakörnyezetet biztosít.

 

Tudjon meg többet a kihúzóegységekről itt.

Függőleges tárológépek

A biztonságos eszköztárolási és kigyűjtési műveletek maximális hatékonyságához.

Egy automatikus tárolórendszer maximum 70%-os tárolásihely-megtakarítást, a kigyűjtési hibák 70%-os csökkenését és több mint 60%-kal rövidebb kigyűjtési időt eredményezhet.

A tárológépek használatának leghatékonyabb módja, ha a gépbe van telepítve a termékkezelő szoftver. A TC2000 termékkezelő szoftver kifejezetten a tárológépeinkre van kifejlesztve, és alapfelszerelésként az összes gépünkbe telepíthető.

Tudjon meg többet tárológépeinkről itt.

Vezetősinek

Ez a kis karbantartást igénylő tartós megoldás a nehezebb alapanyagok tárolására használható padlósín rendszer, amelyet számos gyártási területen lehet alkalmazni. 8-10 mm vastag acélból készül, a jobb láthatóság érdekében sárgára festve, és hatékony megoldás a gyártási zónák körülhatárolására. 

Általában egy biztosabb megoldást jelentő megvezetést biztosít tárló rakatok és vagy nehéz termékek átszállításához. Gyakran alkalmazzák a villástargoncák mozgásterületének kijelölésére is, valamint biztonságos és stabil megoldást jelentenek bármely tárolási helyzetben. A padlósínek dübellel vannak a padlóhoz rögzítve, de ha az elrendezés megváltozik, áthelyezhetők a dübelek eltávolításával és az új helyen történő lerögzítésükkel.  

Gördíthető polcos egységek

A HI280 Dexion polcos állványrendszer számos komplex módon kerülhet kialakításra. Azonban egy egyszerű megoldás igen népszerű gyáripari vevőink körében, ez pedig a gördíthető polcos állvány egység. A polcos egységet görgőkre szerelve egy kis tárolóegység alakítható ki, amely tökéletes kisebb mennyiségű anyagok, eszközök, személyes tárgyak vagy gyártási alkatrészek tárolására.

Az egység számos polckialakítást tesz lehetővé és kiegészítőink széles választékával testre szabható. A görgők a polcos egység gyártási területek közötti szabad mozgatását biztosítják, lehetővé téve az egyetlen egységben tárolt összes rakomány könnyű áthelyezését, és a görgők könnyen rögzíthetők, amint a polcos egység a helyére került.

Tudjon meg többet a polcos állványrendszerről és tartozékokról 

Műanyag dobozok

A Dexion műanyag dobozai kiváló minőségű polipropilénből készültek, vagyis nemcsak víz- és olajállók, de rendkívül tartósak és úgy vannak megtervezve, hogy ellenálljanak az állandó használat és nagy igénybevételt támasztó munkakörnyezet hatásainak.

A tárolótartályok egy ferdén álló tartóval is rendelkeznek a vonalkód vagy címke leolvasásának megkönnyítése céljából.

A dobozok gyorsan behelyezhető, bepattintós osztóelemekkel igényelhetők a nagyobb dobozok felosztására, így téve lehetővé a rendelkezésre álló kapacitás maximális kihasználását.

Tudjon meg többet a műanyag tárolótartályokról és konténerekről itt.

 • Dexion - C Rail Protection Barrier
 • Dexion - Floor mounted Column Guard
 • Dexion - Frame End Protector 01
 • Dexion - Safety Barrier System 02
 • Dexion - Vertical Safety Back Stop 02
 • Dexion - Snap on Column Guard

Védőelemek és biztonsági tartozékok

Minden raktározási módszer állandó készletforgással és gyorsan mozgó villástargoncák jelenlétével jellemezhető dinamikus környezet. Ez megmutatkozik az állványok gyakori sérüléseiben, amelyek azonban speciálisan tervezett védőelemeink használatával megelőzhetők.

Tudjon meg többet biztonsági tartozékainkról itt.

Call us Hívjon minket ma:
(+36) 23 428 166
Send us an email Írjon nekünk:
Email küldése
Feliratkozás:
Hírlevél

  

See also