Svenska Bil i Norden, Svédország

  • SvenskaBil_Sweden_1
  • Svenska-Bil-Sweden7
  • SvenskaBil_Sweden_3
  • SvenskaBil_Sweden_2

Svenska Bil i Norden, Svédország - Dexion Gépkocsi pari referenciáink

A Svenska Bil i Norden AB egy hazai és import autóügynökség, nevét olyan autómárkákkal társítják, mint például a SAAB, Nissan, Opel, KIA, Chevrolet, Cadillac és Mitsubishi.

Az új autómodellek piacra dobásával, évről évre folyamatos igény mutatkozott a nagyobb tároló kapacitás iránt, így a logikus megoldás a hatékonyságuk növelése volt.

A vállalat nemrég költözött a Stockholm-i új eladási és szervizközpontjukba, és egy nagy hatékonyságú függőleges tároló gépbe szeretett volna befektetni, hogy megfeleljen a cserealkatrészek gyorsabb beszerzését lehetővé tevő igényeknek. Az új helyszín azonban helyproblémákat vetett fel.

Megoldás:

A megoldás, a régi, manuális kigyűjtési rendszer lecserélésében rejlett, két Paternoster függőleges tároló gépre és egy Tornado függőleges tároló gépre. E megoldás eredményeként 450 nm felület-megtakarítást értek el, 600 nm-ről 150 nm-re csökkentve az elfoglalt felületet. Továbbá az áruraktár személyzetét is sikerült 9-ről 5 főre csökkenteni. Továbbá egy új kis áruraktár építésére is sor került, amely 4.000 gumiabroncsnak adott helyet és ahova 18 mozgatható rendszert szereltünk be, ezek mindegyike 3-5 szint között váltakozva.

Kapacitások:

Egy Tornado gép: Magasság 4.500 mm, 21 db. 4.000 mm x 820 mm méretű raklap

Két Paternoster gép: IPN, magasság 4.500mm, 90 polc

Gumiabroncs tárolás: Kapacitás 4.000 gumiabroncs, 18 mozgatható állvány, 13 dupla állvánnyal. Hosszúság 6.220 mm, magasság 2.500 mm, 188 szelvény.