KG Knutsson AB, Svédország

  • KGK-Pallet-Racking-P90-01
  • KGK_Partition
  • KGK-Pallet-Racking-P90-02

KG Knutsson AB, Svédország - Dexion Gépkocsi pari referenciáink

A svédországi KG Knutsson AB a gépjármű- és tengerészeti piacra készült számos high-tech világvezető termékmárka általános forgalmazója. 2009 szeptemberében, Enköping városban egy 33.000 nm központi áruraktárt nyitottak meg.

A KGK folyamatos terjeszkedésének, valamint az egyre sokasodó ügynökségeknek, új termékeknek és a számos kis áruraktárának köszönhetően, szükségessé vált az áruraktár racionalizálása. Ez az elhatározás Enköping városában egy új üzemet eredményezett.

A KG Knutsson szempontjából ez optimális logisztikai helyszínnek bizonyult, figyelembe véve a Stockholm környéki kiterjedt piaci lehetőségeket.

Megoldás:

Az új áruraktár előreláthatólag 65.000 árucikk befogadását teszi lehetővé. A fő tárolási berendezés egy napi 24 órás üzemelésű, mini rakodó berendezés és egy rácspolcokkal, valamint az ügyfél igényeire szabott tároló rendszerrel ellátott raklapos állványrendszer, többek között, az elszívó csövek komplex tárolására. Az áruraktár magas, raklapos állványrendszer szakasza 35.000 felirattal rendelkezik.

Kapacitások:

P90 raklapos sokemeletes állványrendszer, 25.000 hellyel.
Magasság 10 m. Kigyűjtési szint 4,5 m. Speciálisan megtervezett tartozékok a furcsa formájú és nagyméretű termékekhez + rácspolcok.

Mini rakodó berendezés, 100.000 hellyel.

Hagyományos Hi280 polcos állványrendszer. Magasság: 2,5 m.

Cassette900 elosztó rendszerrel kialakított áruraktári irodák