Valsemøllen A/S, Dánia

  • Valsemollen_2
  • Valsemollen_3
  • Valsemollen_4
  • Valsemollen_5

Valsemøllen A/S, Dánia - Dexion Élelmiszeripar és italgyártás

A Valsemøllen egy hagyományos, számos gabonafélét őrlő üzem. Az év minden napján üzemel. Azonban ez a nagyfokú kereslet, tárolási problémákat hoz magával.

A nyersanyagok tárolása és az összes kapcsolódó kezelési tevékenység kritikus szerepet játszanak a vállalkozásban. Létfontosságú számukra a hatékonyság és a gördülékeny munkafolyamatok, torlódások és dupla műveletek nélkül.

A Valsemøllen egy 300 nm áruraktárral rendelkezett, amely gondos elemzésünknek köszönhetően - amely az összes munkafolyamatra kiterjedt - jelenleg kiválóan üzemel, és amelyet sikeresen párosítottunk a Valsemøllen tárolási és kigyűjtési igényeivel.

Megoldás:

A Dexion 2 átfutó raklapos berendezést szállított a cégnek. Az egyik berendezés mélységében 10 raklap, a másodikéban 6 raklap fért el. Mindkét berendezés 3 emeletes volt, és összesen 576 raklapot kínál.

A rendszer tárolási és kigyűjtési végeinél biztonsági útmutatások kerültek alkalmazásra, amelyek az állványzatot a targoncák okozta rongálódásoktól védik. A Valsemøllen a BRC szabványnak megfelelően tanúsított cég, és ez szigorú higiéniai követelményeket támaszt a vállalattal szemben. A tisztítási műveletek létfontosságú részét képezik a napi munkafolyamatoknak, ezért billenthető targoncákat alkalmaztunk, amelyek megkönnyítik a berendezés, valamint a járófelület tisztán tartását.

Kapacitások:

Áruraktári terület: 300 m2
Kigyűjtési szintek száma: 3
Raklaphelyek száma, összesen: 576
Átjárók száma, rendszerenként: 36