BEKO Bil, Svédország

  • mobile_shelving_tyres_01
  • mobile_shelving_tyres_02
  • mobile_shelving_tyres_03

BEKO Bil, Svédország - Dexion Abroncstárolási referenciák

A Gonthenburg-i székhelyű Bekö Bil egy vezető svédországi autóforgalmazó, számos nagy márkanév számára mint például, SAAB, Chevrolet, Opel és Subaru.

Az új előírások értelmében, minden gépjármű két szett gumiabronccsal kell legyen felszerelve, egy nyári és egy téli szettel. Ez azt követelte a Bekö Bil vállalattól, hogy egy új, teljesen modernizált, gumiabroncs szolgáltatásokat nyújtó műhelybe fektessen be.

A Bekö Bil vállalat a gumiabroncs szervizműhelyt egy újonnan épített, a fő műhelyükkel kommunikáló külön épületben alakította ki. Mindazonáltal, a korlátolt tároló helynek köszönhetően, az áruraktár kapacitásának optimális kihasználására a kompakt megoldás tűnt a lehető legjobb választásnak.

Megoldás:

Következésképpen a cég a Constructor Group vállalatot - a Bekö Bil korábbi partnerét a tároló megoldások terén – kereste fel. A korlátozott helynek és az óriási tárolási szükségleteknek köszönhetően, a megoldást egy kompakt tároló állvány jelentette. A rendszer alapját a Hi280 polcos állványrendszer képezte, nagy fesztávú gumiabroncs-gerendákkal ellátva, amelyet hét, 10 m hosszú, manuálisan irányítható mobil állványra szereltek.

Kapacitások:

  • A helyiség 120 nm-es felülete az elrendezésnek köszönhetően 7 mozgatható, egyenként 10 m hosszú gumiabroncs-állvány felállítását tette lehetővé, kiegészítve egy falhoz állítható, rögzített gumiabroncs állvány-egységgel.
  • A gumiabroncs állványrendszer teljes kapacitása 3.780 és 4.800 között változik (a gumiabroncsok méretétől függően) 7 emeleten és összesen csak 120 nm padlófelületet fedve le.
  • Ez körülbelül 40 gumiabroncs / nm tárolási arányt tesz lehetővé, egy nagyon hatékony tárolási alkalmazással.