Abroncsok függőleges tárolása

Termékleírás

Abroncsok függőleges tárolása - Termékleírás - Dexion Abroncs tárolási megoldásaink

HI 280 polcrendszer

A HI 280 polcrendszer ideális a kisebb raktárakban végzett kézi anyagmozgatáshoz.  A rendszer függőleges elrendezésre alapozott. A sokféle módon összeszerelhető polcok kiváló minőségű horganyzott acélból készülnek.

  • Egyszerű kézi anyagmozgatás
  • Változatos szerkezet
  • Már kisebb létesítményekben is hatékony

Az abroncsok függőleges helyzetben való tárolása nagyobb tárolási sűrűséget eredményez és alapterületet szabadít fel. A maximum 2 méter nyílásközű abroncstároló polcok nagyon hatékonyan használhatók kisebb rakterekben.

Nagy nyílásközű polcok

Nagyobb polcszélességek és kevesebb függőlegesen elhelyezett termék, valamint dupla mélységű abroncstárolás esetén a nagy nyílásközű rendszer azonos raktérben több abroncsot fogad be, ezáltal növelve a tárolási sűrűséget.

A szilárd és stabil kialakításnak köszönhetően magukban álló abroncsok és keréktárcsával szerelt abroncsok is tárolhatók. Kellően magas épület esetén a nagy nyílásközű polcrendszer kettős, vagy többszintű létesítménnyé alakítható, ami hathatósan növeli a rendelkezésre álló abroncstároló teret. A „Constructor” nagy nyílásközű rendszert egyszerű összeállítani, vagy a változó követelményektől függően a helyi körülményekhez alakítani, vagy kibővíteni.

  • Megnövelt tárolási sűrűség
    • Robosztus kivitel
    • Többszintű elrendezés lehetősége 

A tartógerendák bőséges típus- és méretválasztéka révén biztosítani tudjuk az Önök rakterét maximálisan hasznosítani képes megoldást.

Lépjen kapcsolatba velünk és mi segítünk az Önök számára legcélszerűbb abroncstárolási megoldás megtalálásában.