A Dexion részvételével sikeresen zajlott le Kelet-Európa legnagyobb logisztikai eseménye

  • Kelet-Európa legnagyobb logisztikai eseménye

A Dexion részvételével sikeresen zajlott le Kelet-Európa legnagyobb logisztikai eseménye

A Dexion ötödik alkalommal vett részt a TEG által szervezett 2015. évi Translog logisztikai kongresszuson. Az esemény november 25-26. között került megrendezésre Budapesten, a Corinthia Hotelben.

A Dexion Magyarország és a szomszédos román, szlovák és cseh leányvállalatok szakemberei fogadták új és meglévő üzletfeleiket Kelet-Európa legfontosabb logisztikai rendezvényén.

A Dexion-csapat a Translog 2015. kongresszuson számos magyar, valamint román, cseh, szlovák, macedón és szerb vállalat képviselőivel szervezett találkozót. E vállalatok küldöttei érdeklődve keresték fel standunkat, hogy találkozhassanak képviselőinkkel és többet tudhassanak meg azokról a megoldásokról, amelyeket a Dexion kínál számukra, a raktári kihívásaik megoldására, illetve a tárolóterület maximalizálására.

„Ez a második alkalom, hogy részt vettünk a Translog kongresszuson, és már várjuk, hogy a jövő évi rendezvényen is részt vehessünk. Idén rengeteg olyan küldöttel találkoztunk, akik igen nagyfokú érdeklődést mutattak tárolási megoldásaink iránt. Lehetőségünk nyílott üzleti kapcsolatok létesítésére hosszú távú együttműködést jelentő jelenlegi és jövőbeli projektekben is.

A rendezvény szervezői segítségünkre voltak tárgyalásaink megszervezésében és összességében igen magas szintű szakmai környezetet biztosítottak. A rendezvényen számos logisztikai konferencia hangzott el, és egy érdekes szakmai látogatásra is sor került a Mercedes gyár raktárában, azonban a mi elsődleges célunk az újonnan szerzett partnereinkkel való kapcsolatok és üzleti lehetőségek kialakítása volt” – mondta Péter Zoltán, a Dexion Magyarország Kft. ügyvezetője.

A TRANSLOG Connect Congress Kelet-Közép-Európa vezető iparágainak logisztikai és ellátásilánc-menedzsment rendezvénye.

A rendezvény 2011-es indulása óta a résztvevők száma meghaladta az 500 főt, akik több mint 30 országból érkeztek a régióból és azon túlról. Számos iparág vezető vállalkozásainak döntéshozói – mint például a járműipari, elektronikai, olaj- és gázipari, acél- és nehézipari, kiskereskedelmi, élelmiszer- és italgyártók, FMCG és egyéb vállalatok – vesznek részt a rendezvényen évről-évre, hogy találkozzanak a logisztikai, szoftver-, tanácsadó, szállítmányozó és raktározási szolgáltatások legfontosabb beszállítóival.

A rendezvény előkészítését vezető helyi és regionális szakmai szervezetek segítették, emellett a kongresszus európai szintű médiatámogatottságot kapott. A Program Tanácsadó Testület – melynek tagjai vezető nemzetközi cégek ismert és elismert szakértői – biztosította a minőségi konferenciaprogram összeállítását. A konferenciaprogram rálátást adott az aktuális piaci trendekre, a logisztika, a termelés, a beszerzés, az IT, a szállítmányozás, a raktározás és az ellátási lánc menedzsmentjének témakörében.

A két nap során az üzleti hatékonyság maximalizálása érdekében egyedi lehetőséget biztosít tartalmas és értékes üzleti kapcsolatok kiépítésére. A szolgáltatóknak lehetőségük nyílt a vezető döntéshozókkal és iparági szakértőkkel előre egyeztetett személyes üzleti találkozókra, valamint informális kapcsolatépítésre is.