A Dexion meghívja Önt Kelet-Európa legnagyobb logisztikai eseményére

  • Kelet-Európa legnagyobb logisztikai eseményére 2015

A Dexion meghívja Önt Kelet-Európa legnagyobb logisztikai eseményére

A Dexion cég másodszor vesz részt a TEG által idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő 2015. évi Translog logisztikai kongresszuson. Az esemény november 25-26. között kerül megrendezésre Budapesten, a Corinthia Hotelben.

A Dexion Magyarország Kft. és a szomszédos román, szlovák és cseh leányvállalatok szeretettel várják új és meglévő ügyfeleiket Kelet-Európa legfontosabb logisztikai rendezvényére.

Kérjük, csatlakozzon a Dexion csapatához a 2015. évi Translog Connect Kongresszuson, ahol ezen a Kelet-Európa logisztikai piacát formáló eseményen segítünk Önnek, hogy megfeleljen a raktárát érintő kihívásoknak és maximalizálhassa raktárát.

Tudjon meg erről többet itt

TranslogA TRANSLOG Connect Kongresszus a Középkelet-európai régió vezető iparágközi logisztikai és ellátásilánc menedzsment rendezvénye.

A rendezvény 2011-es indulása óta a résztvevők száma meghaladta az 500 főt, akik több mint 30 országból érkeznek a régióból és azon túlról. Számos iparág – így pl. a járműipar, az elektronika, az olaj- és gázipar, az acél- és nehézipar, a kiskereskedelem, az élelmiszer- és italgyártás, az FMCG- és egyéb iparágak – vezető vállalkozásainak döntéshozói vesznek részt a rendezvényen évről-évre, hogy találkozzanak a logisztikai, szoftver-, tanácsadó, szállítmányozó és raktározási szolgáltatások legfontosabb beszállítóival.

Translog Constructor GroupA Dexion a páneurópai Constructor Group vállalatcsoport tagja, a tároló-, archiváló és logisztikai megoldások egyik legnagyobb gyártója. A vállalat igény szerint műszaki és szervizszolgáltatást is nyújt ügyfelei számára.

Bármilyen tárolási vagy logisztikai kihívással szembesül, a Dexion a leghatékonyabb és leghatásosabb megoldást kínálja Önnek az apró árucikkek kezelésétől a nagy raklapállvány rendszerekig, az emelvényektől az automatizált tárolórendszerekig.

A kutatás-fejlesztési csapatunk mérnökei által tervezett, a legmagasabb szabványok szerint gyártott termékeink az Ön egyedi igényeinek megfelelő tökéletes tárolási megoldást biztosítanak.