A Constructor Norge látogatása Romániában

  • A Constructor Norge látogatása Romániában

A Constructor Norge látogatása Romániában

A Dexion Románia örömmel látta vendégül a Constructor Norge küldöttségét a barcarozsnyói gyárában.

A Constructor oslói irodájából érkező küldöttség tagjai Bjorn Atle Svihus – Distriktssjef, Andreas Begby – Supportsjef és Leif Feiring, ügyvezető igazgató voltak.

A látogatás célja az volt, hogy norvég kollégáink személyesen találkozhassanak velünk, megnézzék a gyárat és megvitassák a Constructor Group norvég és román irodái közötti együttműködés kibővítésének lehetőségeit.

Lief Feiring úgy nyilatkozott: „Barcarozsnyóban több igen fontos megbeszélést folytattunk a norvég iroda és a romániai gyár közötti jövőbeli együttműködést illetően. Látogatásunk során sok új információt gyűjtöttünk, amelyekkel hazatérve otthon belekezdhetünk a fejlesztésbe.

Mély benyomást tett rám a romániai gyár, a szervezettség és hatékonyság. Szeretnék köszönetet mondani román vendéglátóinknak a szívélyes fogadtatásért, hogy mindent megtettek azért, hogy ottlétünket kellemessé tegyék.”

A Constructor Norge az 1960-as években alakult és a kezdetektől fogva Norvégia raktározási és logisztikai megoldásokat kínáló piacvezető vállalata.