• Gépjármű ipari termékek

Gépjárműipari tárolási megoldások a mindennapos kihívásokhoz

Gépjárműipari tárolási megoldások a mindennapos kihívásokhoz

A nagy, közepes és kis gépjárműipari vállalatok ugyanazzal a kihívással küzdenek: Hogyan tároljunk nagyszámú, szabálytalan alakú alkatrészt, vagy rengeteg kis árucikket, amelyek mindegyikének saját helyre van szüksége? 

Attól függetlenül, hogy milyen gépjárműipari tárolási megoldásokra van szüksége, a Dexion már valószínűleg tudja a megoldást. Sok éve dolgozunk szoros együttműködésben a gépjárműiparral, és személyre szabott tárolórendszereink számos szokatlan problémát megoldottak már! 

A gépjárműiparban különböző tárolási megoldásokra van szükség a gyártástól az autókereskedőkön vagy alkatrész-forgalmazókon át a szerelőműhelyekig. Gépjárműipari tárolórendszereink minden problémára tudják a választ: speciális kiegészítőikkel tárolhatók a kipufogók, motorok, szélvédők vagy a kis alkatrészek, hogy csak néhányat említsünk. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden tárolórendszernek eleget kell tennie a logisztikai kihívásoknak is, és tudjuk, mennyire fontos, hogy minden egyes négyzetmétert kihasználjanak, ugyanakkor minden árucikk jól hozzáférhető legyen.

Írjon nekünk, és megtudhatja, hogyan segíthetünk megoldani tárolási problémáit - bármik is legyenek azok.