A Dexion új helyre költözött!

  • A Dexion új helyre költözött!

A Dexion új helyre költözött!

A Dexion Kft. új irodába költött Budaörsön, ahol modern körülmények között várjuk azon ügyfeleit, akik szívesen átbeszélnék velünk új raktározási tervüket.

Új címünk: 2040 Budaörs, Baross u. 89. (MTT irodaház)

Az új Kelet-európai stratégiájának megfelelően, a Dexion iroda egy új és modern irodába költözött, ahol az ajánlatok készítését, rendelések felvételét látja el, míg a kiszállítást és a raktározási feladatokat az új 3000 négyzetméteres pozsonyi raktárközpontból látja el.

Office Budapest

Ez a fejlesztés lehetővé teszi, hogy szélesebb termékpalettával lássuk el ügyfeleinket, a korábbihoz képest sokkal nagyobb raktárkészlettel, ami a termékek gyors hozzáférését teszi lehetővé.  A kiválasztott termékek kiszállítást az Önök telephelyére mi megoldjuk külön szállítási díj ellenében, de természetesen van lehetőség személyes átvételre is pozsonyi raktárunkban. Olyan esetekben, ahol azonnal van szükségük kapcsolható, vagy csavaros polcokra, minősített Dexion viszonteladóink állunk az Önök rendelkezésükre, akiknél elvárás, hogy legyen alap raktárkészletük ezen termékekből, így biztosítva Önöknek az azonnali hozzáférést.

Az új iroda, a minősített viszonteladók és a pozsonyi központi raktár egy olyan folyamat részeként valósult meg, amelynek célja, hogy a Dexion minden tárolási igényt kielégítő szolgáltatásai minél több elégedett vásárló számára a legjobb megoldást jelentsék. 

Ennek előnyeit magyarországi ügyfeleink is élvezni fogják!

Tárolási esetén keressen minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésre!

 

Néhány szóban a magyarországi Dexion-ról:

Dexion Kft.

A Dexion Kft. már 1995 óta jelen van Magyarországon, ahol meghatározó szereplővé vált a különböző tárolási, raktározási rendszerek értékesítése terén. Tárolási rendszereink széles skálája a raklapállványoktól egészen az irattári polcrendszerekig húzódik. A Dexion a pán-európai Constructor vállalatcsoport része. A Constructor Csoport a németországi, romániai, finnországi és oroszországi gyáraiban előállított ipari tároló rendszerek széles termékpaletta mellett, a legkorszerűbb hollandiai gyártóüzemben előállított, csúcsminőséget képviselő Bruynzeel irattári és irodai polcrendszerek választékát is biztosítja.

A társaság a csúcsminőségű termékeinek és kiváló színvonalú szolgáltatásainak kombinációjával kiemelkedő piaci szereplővé vált. A Dexion 50 évnyi szakmai tapasztalata a raklapállványok, és különféle tároló rendszerek gyártása terén hűen bizonyítja a márka elkötelezettségét a csúcsminőség, és a folyamatos innováció iránt.