A Dexion új értékesítő és elosztó központot nyit Pozsonyban

  • A Dexion új értékesítő és elosztó központot nyit Pozsonyban

A Dexion új értékesítő és elosztó központot nyit Pozsonyban

Dexion Pozsonyban is megnyitotta modern értékesítő és elosztó központját,  így szolgáltatásai már egyre több helyen válnak elérhetővé Kelet-Európában.

Kelet-európai terjeszkedési stratégiájának megfelelően, a Dexion Pozsonyban hozta létre új központját. Ez a fejlesztés lehetővé teszi, hogy a vállalat tovább tökéletesítse a térség vásárlói számára nyújtott szolgáltatásainak színvonalát. A központban tapasztalt, több nyelven beszélő értékesítő és támogató csapat dolgozik, akik a Dexion legkorszerűbb tárolási megoldásait a központ mintatermében mutatják be. A szlovákiai ügyfeleket kiszolgáló értékesítési irodán kívül a központhoz tartozik egy, több mint 3000 négyzetméter alapterületű korszerű raktár is, amely a tervek szerint gyors hozzáférést tesz lehetővé a Dexion termékek széles választékához a szlovákiai, csehországi, valamint magyarországi vásárlók számára egyaránt.

Az új értékesítési és elosztó központ a Dexion romániai gyárának termékeit értékesíti, és szakmai támogatását a szintén román Műszaki, Értékesítési és Támogató Központ látja el.

„Itt a Dexionnál mindannyian elkötelezettek vagyunk a kelet-európai piac fejlődésének előmozdításában. Mivel sokan fordulnak hozzánk kéréseikkel, úgy döntöttünk, hogy tovább növeljük jelenlétünket a térségben. Fő célunk, hogy közvetlen és személyre szabott tájékoztatást nyújtsunk vevőinknek, széleskörű tárolási megoldásokat nyújtó választékunkra vonatkozóan, így biztosítva közvetlenebb hozzáférést számukra termékeink palettájához.” mondta Brian Howson, a Dexion Storage Solutions ügyvezető igazgatója, aki egyben a Kelet-Európai Értékesítési Részleg koordinátora.

Az új iroda, bemutatóterem, és raktár megnyitása egy olyan folyamat részeként valósult meg, amelynek célja, hogy a pozsonyi Dexion központ minden tárolási igényt kielégítő szolgáltatásai minél több elégedett vásárló számára a legjobb megoldást jelentsék. 

Ennek előnyeit magyarországi ügyfeleink is élvezni fogják! 

Bratislava warehouse 

Néhány szóban szlovákiai testvércégünkről:

Dexion s.r.o.

A Dexion s.r.o. már 1995 óta jelen van Szlovákiában, és a szlovák piacon meghatározó szereplővé vált a különböző tárolási rendszerek értékesítése terén. Tárolási rendszereink széles skálája a raklapállványoktól egészen az irattári polcrendszerekig húzódik. A

Dexion a pán-európai Constructor vállalatcsoport része. A Constructor Csoport a németországi, romániai, finnországi és oroszországi gyáraiban előállított ipari tároló rendszerek széles választékát kínálja a szlovák piacon. A Dexion s.r.o. emellett újdonságként a legkorszerűbb hollandiai gyártóüzemben előállított, csúcsminőséget képviselő Bruynzeel irattári és irodai polcrendszerek választékát is elérhetővé teszi pozsonyi központjában.

A társaság a csúcsminőségű termékeinek és kiváló színvonalú szolgáltatásainak kombinációjával kiemelkedő piaci szereplővé vált. A Dexion 50 évnyi szakmai tapasztalata a raklapállványok, és különféle tároló rendszerek gyártása terén hűen bizonyítja a márka elkötelezettségét a csúcsminőség, és a folyamatos innováció iránt.