A Dexion bevezeti a MOVO Gördíthető Raklapos Állvány Rendszert a magyarországi piacon

  • A Dexion bevezeti a MOVO Gördíthető Raklapos Állvány Rendszert a  magyarországi piacon

A Dexion bevezeti a MOVO Gördíthető Raklapos Állvány Rendszert a magyarországi piacon

A Dexion felismerte a hatékonyabb tárolási módszerek iránt növekvő igényt a magyarországi piacon.  Az igény kielégítése céljából intelligens gördíthető tárolási megoldást vezet be, melynek legfőbb előnyei, a rendelkezésre álló rakterek kihasználási hatékonyságának javítása, és az egyszerűsített anyagmozgatás révén a raktári tevékenységek optimalizálása.

A MOVO gördíthető raklapos állvány rendszer az automatizált tárolási módszerek legújabb generációja, amit a Dexion szakértői kínálnak a hagyományos raklapos állvány rendszerek felváltására ott, ahol a hely- és időmegtakarítás létfontosságú szempont a megfelelő raktározási rendszer kiválasztásakor.

A MOVO, a Dexion mobil raklapos állvány megoldása segít a költségek csökkentésében egy új raktárépület kialakítása esetén, illetve lehetőséget nyújt meglévő tároló terek hatékonyabb kihasználásához is.

Az elektronikus vezérlésű, nagyteljesítményű MOVO gördíthető állvány rendszer elemei a padlózatba süllyesztett síneken futnak és akár 12 méter rakat-magasságig terjedően akár 24 tonna terhelést is elviselnek szakaszonként.

Az egyes állványközök megnyitásakor a legkorszerűbb érzékelő technológia és változtatható vezérlési módok biztosítják az egyszerű és abszolút biztonságos működtetést.

A tartozékok széles választékának köszönhetően a MOVO alkalmas bármilyen áru raktározására, garantált üzembiztonsággal akár – 30 °C hőmérsékleten, így ideális a hűtőházi felhasználáshoz is.

Előnyök

Mobile racking

  • Az alapterület maximális kihasználása – mindössze egy üzemelő állványfolyosó használatával
  • Akár 40%-os tér-megtakarítás a hagyományos raklapos állványokhoz képest
  • A tároló kapacitás akár 80%-kal is növelhető
  • A jó helykihasználás révén csökkenthető a hűtőházak energiaköltsége
  • 100%-os hozzáférést biztosít az egyes raklapokhoz
  • A modul-rendszerű kivitel bármilyen követelményhez igazítható

Moduláris kivitele révén a MOVO rendszerrel bármilyen helyzetben egyszerűen alakítható ki a leghatékonyabb és leggazdaságosabb szerelési módozat. A sínek, az alapok és a vezérlő rendszer az Ön igényeinek maximális kielégítéséhez szabhatók. A MOVO rendszere az Ön vezérléssel kapcsolatos elvárásaihoz igazítható: kezdve az emelővillás targoncák egyszerű rádióvezérléssel történő ellátásával az Ön raktározási célú vállalatirányítási információs rendszerével megvalósított, teljeskörű hálózati integrálásig terjedően.

A világszerte felszerelt több mint 9000 rendszer révén a Dexion több évtizedes tapasztalatot szerzett a nagyteljesítményű gördíthető állvány rendszerek fejlesztése és gyártása terén. E tapasztalatok alapján ügyfeleink követelményeihez optimálisan illeszkedve tudjuk megtervezni MOVO – Gördíthető Raklapos Állvány rendszereinket.