A Dexion termékbemutató honlapot indít

  • A Dexion termékbemutató honlapot indít

A Dexion termékbemutató honlapot indít

A Dexion bejelenti a vállalat második honlapjának, a http://www.bruynzeel.hu/ honlapnak a hivatalos indítását, amely a cég kiváló minőségű kereskedelmi tároló megoldásait mutatja be, mint amilyenek az irodai és archiváló polcrendszerek, valamint a könyvtárak és múzeumok számára kifejlesztett megoldások.

Az ipari tároló megoldásokat – raklapos állványrendszerek, karos állványrendszerek, könnyű- és közepes szerkezetű polcrendszerek, valamint automata mozgatású tároló rendszerek és szoftverek - bemutató http://www.dexion.hu/ honlap újabb keletű indítása után, a Dexion a magyar piacon forgalmazott teljes archiválási és irodai termékskáláját a http://www.bruynzeel.hu/ honlap indításával kívánja kiemelni.

A http://www.bruynzeel.hu/ honlap részletes információkat tartalmaz a különböző típusú archiváló és irodai tároló rendszerekről, azok stabil vagy mozgatható változatában egyaránt. Itt tudhatja meg, hogy milyen előnyökkel jár a mozgatható rendszerek használata, továbbá, hogy Önnek a kézi- vagy elektronikusan mozgatható rendszer a megfelelő-e, ugyanakkor itt olvashat az archiváló rendszerekre vonatkozó specifikus információkat is. A tárolás területén szerzett ötven éves tapasztalatunkra alapozott széles termékskálánk lehetővé teszi az Ön számára, hogy számos megoldás közül választhasson, a rendelkezésére álló tér optimális kihasználása érdekében, függetlenül annak fizikai adottságaitól.

Függetlenül a tárolt dokumentumok típusától, méretétől és formájától, a Bruynzeel.hu honlap megismerteti Önnel a biztonságos és hatékony tároláshoz szükséges tartozékokat.

A Bruynzeel archiválási megoldásokat kínáló piacvezető vállalat Európában, és része a pán-európai Constructor Group csoportnak, csakúgy mint a Dexion vállalat. A Constructor Group a tároló, archiváló és logisztikai megoldások piacvezető gyártója és szolgáltatója. A Group a legismertebb és legmegbecsültebb márkanevekkel van jelen a piacon, mint például a Constructor, Dexion, Bruznyeel és Kasten, és öt gyárában a termékek igazán széles választékát állítja elő. A több mint 220 millió eurós forgalommal és több mint 1.000 alkalmazottal, a Constructor Group piacvezető számos európai országban.

A hollandiai székhelyű szupermodern gyártási telephelyén, a Bruynzeel sokoldalú és helytakarékos archiváló, irodai és raktárházi tároló megoldásokat fejleszt ki különböző ügyfelek számára, mint például kormányügynökségek, könyvtárak, múzeumok, egyetemek, pénzügyi intézmények és egészségügyi szervezetek számára.

A http://www.bruynzeel.hu/ honlapon azt is nyomon követheti, hogyan ültetik gyakorlatba Európa legrangosabb szervezetei - vállalatok, kormányintézmények, iskolák, könyvtárak és múzeumok - az általunk kínált megoldásokat.

A Dexion új honlapja a látogatók számára könnyedebb használatot és teljes összképet nyújt az igényelhető tároló rendszerekről. Itt mindent megtudhat a változatos termékpalettánkról, termékeink sokféle felhasználásáról és kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb opciót.

Meghaladva egy bemutató honlap kereteit, a http://www.bruynzeel.hu/ a „Térteremtő” szakemberek véleménye szerint, egy valóságos enciklopédia az archiválás terén.

A Bruynzeel termékskála a Dexion archiváló rendszereknek köszönhetően már régóta elérhető és megbecsült márka Magyarországon. Mostantól kezdve egy egyedi márkaperspektívából profitál egész Európában, és kiváló minőségű irodai és archiváló megoldáspalettát kínál, függetlenül a Dexion vonaltól.

Mind a Dexion ipari állványrendszereit, polcrendszereit és automata mozgatású rendszereit, mind pedig a Bruynzeel, irodák, archívumok, könyvtárak és múzeumok számára kifejlesztett statikus és mozgatható polcrendszereit Magyarországon a Dexion Kft. kínálatában találja meg.

További információkért vagy ajánlatkérésért, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a dexion@dexion.hu honlapon feltüntetett elérhetőségeken.