A Dexion elindította új közép- és kelet-európai honlapjait

  • A Dexion elindította új közép- és kelet-európai honlapjait

A Dexion elindította új közép- és kelet-európai honlapjait

A Constructor Group elindította a Dexion és a Bruynzeel márkákat bemutató, új honlapjait Közép- és Kelet-Európában.

2011. Decemberétől Brian Howson Úr a Dexion Románia mellett átvette a Constructor Grouphoz tartozó szlovák, cseh és magyar cégek irányítását is. Mindig is azon dolgozott, hogy a rozsnyói gyár és az egyes országok ügyvezetői közötti szoros együttműködés keretein belül tett stratégiai lépések segítségével az egyes piacokon működő, önálló Dexion értékesítési irodák hatékonyan működhessenek és fejlődhessenek.

Az egyik első, fontos lépés a nemzetközi honlapok elindítása volt. Az ipari, raktári tárolási megoldásokat a Dexion, az irodai, irattári, könyvtári és múzeumi megoldásokat pedig a Bruynzeel márkanév képviseli.

A Dexion honlapokon megtekintheti a termékek felépítését és alkalmazási lehetőségeit gyáregységekben, illetve raktárakban.
Függetlenül attól, hogy nagy és nehéz vagy nagy mennyiségű, de könnyű dolgokat szeretne tárolni, az új honlapunk segítségével egyszerűen megismerheti és megtalálhatja az ideális megoldást.
A Dexion honlapon bemutatunk továbbá jó néhány fontos helyi és nemzetközi referenciánkat is, melyeken keresztül megtudhatja, hogy az Ön területén tevékenykedő ügyfeleink milyen problémákkal szembesültek korábban, és hogy hogyan tudták azokat a közreműködésünkkel megoldani.

A Bruynzeel honlapok részletes információkkal szolgálnak a különféle fix és mobil archiválási és irodai tároló rendszerekkel kapcsolatban. Megtudhatja, milyen előnyökkel jár egy gördíthető állvány és hogy a kézi vagy az elektronikus hajtás a legmegfelelőbb Önnek. A tárolás területén szerzett 50 éves tapasztalat segítségével fejlesztett termékeink széles köre áll rendelkezésre, hogy Ön a lehető leghatékonyabban használhassa ki a rendelkezésre álló területet.

A Constructor Group honlapjai minden válaszható nyelven hasonló tartalommal és azonos felépítéssel jelennek meg természetesen az adott országban előforduló egyedi igényekhez is igazodva.

Az alábbiakban olvashat néhány dolgot, amiben az egyes országok honlapjai különböznek egymástól:

Az új honlapok Romániában indultak el először. A Dexion honlap az ipari állványokra összpontosít – főleg a Premierack, festett kivitelű raklapállványra. A www.dexion.ro oldalon a rozsnyói gyárról és romániai referenciákról is találhat információkat.

Dexion termékek online vásárlásra nyújt lehetőséget a http://magazin.dexion.ro/ címen elérhető webáruház.

Az irattári és irodai termékek és kapcsolódó romániai projektekkel a www.bruynzeel.ro oldalon ismerkedhet meg.

Szlovákiában indult útjára a második nemzetközi honlap a www.dexion.sk. A hamarosan induló, http://obchod.dexion.sk/ címen elérhető webáruházban szintén Dexion termékek vásárlására lesz lehetőség.

A Bruynzeel új márkanév a szlovák piacon. A termékek széleskörű megismertetését a www.bruynzeel.sk oldal teszi lehetővé.

A sort Csehország folytatta. A www.dexion.cz bemutatja a speciális, helyi igényekre szabott termékeket is, így műanyag dobozokkal, belső térelválasztókkal is foglalkozik. Friss árlistát is talál a cég lekeresettebb polcos állványairól.

A www.bruynzeel.cz oldalon számos csehországi referenciaprojekttel ismerkedhet meg: pénzügyi, egészségügyi, hivatali, oktatási, múzeumi, stb. területről.

A magyarországi Dexion honlap a www.dexion.hu címen érhető el és sok újdonsággal, információval és letölthető prospektussal szolgál a raktározási megoldásainkkal kapcsolatosan.

A Bruynzeel márka termékeivel Magyarországon a www.bruynzeel.hu honlap foglalkozik. A Bruynzeel termékek Magyarországon hosszú évek óta a Dexion márkanév alatt voltak ismertek és elismertek. Mostantól egész Európához hasonlóan nálunk is a Bruynzeel képviseli a Dexion csúcsminőségű irodai és irattári megoldásait.

Az új honlapokat azzal a céllal indítottuk, hogy a látogatóink a lehető legegyszerűbben férhessenek hozzá a lehető legtöbb információhoz. Kérjük, tekintse meg új oldalainkat, és várjuk szíves visszajelzéseit, ötleteit a kinézettel, funkcionalitással és tartalommal kapcsolatban.