A Bruynzeel irodai megoldásainak bemutatása a Blue Business Interior képviselőinek

  • A Bruynzeel irodai megoldásainak bemutatása a Blue Business Interior képviselőinek

A Bruynzeel irodai megoldásainak bemutatása a Blue Business Interior képviselőinek

Értékesítői előadást tartottak a Dexion Kft. budaörsi irodájában a Blue Business Interior, Magyarország egyik legjelentősebb irodabútor-értékesítő cégének képviselőinek.

 „Örömmel láttuk vendégül partnerünk, a Blue Business Interior Kft. munkatársait, hogy bemutathassuk nekik a Bruynzeel irodai és irattári termékeit. A Blue Business Interior már a korábbiakban is értékesítette megoldásainkat a saját termékportfólióján belül. A találkozó célja az volt, hogy megismertessük velük a Bruynzeel tároló berendezések legfontosabb előnyeit felhasználói és értékesítési szempontból. Folyamatosan naprakész információkkal szeretnénk őket ellátni a helytakarékos gördíthető állványaink fejlesztéseiről, hogy azokat hatékonyan tudják értékesíteni ügyfeleiknek, kiválasztva a számukra legmegfelelőbb tároló rendszert.” – mondta Kovács István, a pán-európai Constructor Grouphoz tartozó és a Magyarországon a Bruynzeel irodai és irattári termékeit forgalmazó Dexion Kft. ügyvezető igazgatója.

„Mi a BLUE-nál hisszük, hogy egy funkcionális, esztétikus munkahely inspirálóan hat az emberekre és mérhetően hatékonyabbá teszi a produktivitásukat. Tanulmányok igazolják, hogy egy jól megtervezett, szofisztikált irodai környezet többszörösen megtérülő befektetés. Értékeink garantálják a minőség iránti elkötelezettségünket és az irányú képességünket, hogy kiérdemeljük és ápoljuk ügyfeleink, partnereink és munkatársaink bizalmát. A bizalom megtartása érdekében csak a saját területükön legjobb gyártók – mint a Bruynzeel az irodai tárolás területén – legjobb minőségű termékeit forgalmazzuk.

Szeretnénk segíteni azoknak, akik még nem ismernek minket és olyan céget keresnek, amelyik segíthet nekik az irodájuk berendezésével kapcsolatos kérdésekben – legyen szó módszertan alapján történő belsőépítészeti szaktanácsadásról, tárolási megoldásokról vagy további egyéb szolgáltatásról, mint pl. költözés vagy rövid és hosszú távú bútorbérletről.

Azért kerestük fel partnerünket a Dexion Kft-t, hogy kibővíthessük ismereteinket és hatékonyabban támogathassuk ügyfeleinket az irodai környezetük kialakításában és gondozásában.” – tette hozzá Kis Károly, a Blue Business Interior Kft. ügyvezetője.

Blue Business Interior Kft.

A cég közepes és nagy vállalatok számára tervez innovatív irodákat és munkahelyeket. A Blue Business Interiort 1999-ben alapította néhány a magyarországi irodabútor piacon szerzett tapasztalattal rendelkező ember, de mára egy nagy múltú, nemzetközi hálózat tagjává vált. Működése alatt több mint 30000 munkahelyet alakítottak ki a 400 legprominensebb Magyarországon is működő cég számára, mint pl. FHB, E&Y, Visteon, BP, Shell, Pfizer, Citibank, Deloitte, TATA, IBM,  Procter & Gamble, Diageo,  stb. A Blue Business Interior a saját területükön piacvezető cégek legjobb minőségű termékeit forgalmazza, mint pl. Steelcase,  Bruynzeel.

Bővebb információ a cégről és szolgáltatásairól:   www.blue.hu

Dexion Kft.

A Dexion Kft. a Constructor Group cégcsoport tagjaként Magyarországon az egyik legjelentősebb vállalat a raktározási és irattárolási termékek piacán. A Constructor Group termékei Németországban, Romániában, Hollandiában, Finnországban és Oroszországban készülnek.

A vállalat kiváló minőségű termékeivel és szolgáltatásaival van jelen a piacon. A Dexion 50 éves tapasztalata a különféle tárolási megoldások terén bizonyítja a márka magas színvonal és a folyamatos fejlesztés melletti elhivatottságát.

A Dexion Kft. rövid szállítási határidővel tud Ügyfeleinek széles körű tárolási megoldásokkal szolgálni Magyarország egész területén.

A cégről és az általa kínált irodai és irattári termékekről bővebb információt a www.bruynzeel.hu honlapon, az ipari raklapos és polcos megoldásokról pedig a www.dexion.hucímen talál.