Áruraktár-optimalizálás

  • Áruraktár-optimalizálás

Áruraktár-optimalizálás

A szűk költségvetéssel üzemelő áruraktárak és elosztó központok esetén, az ügyfél igényeit továbbra is kielégítendő, az áruraktár optimalizálása fontos eszköz lehet a vállalkozás termelékenységének növelésére. Miközben számos taktika létezik a termékek hatékony tárolására, a kétoldali megközelítés – vagyis a helypazarlás minimalizálása és a maximális helykihasználás - jelenti a legjobb megoldást.

HÁROMDIMENZIÓS TÉRHASZNÁLAT

A tér nem megfelelő kihasználása csökkenti a hatékonyságot és kismértékű áruraktári optimalizálást eredményez. Az áruraktári tárolási megoldások szolgáltatói, mint a Dexion is, a legújabb 3D modellezési-technológiát használják a háromdimenziós tér maximális kihasználására. Az ÖSSZES rendelkezésre álló tér hasznosításával, beleértve a TELJES padlófelületet és az épület magasságát, a vállalatok minimálisra csökkenthetik költségeiket, beleértve a fűtési- és világítási kiadásokat is. Számos alkalmazásnál, az épület magasságának csak az első 4 vagy 5 métere van kihasználva, üresen hagyva a tetőzetig lévő teret vagy nem fontolják meg a sokkal kompaktabb tárolási rendszerek alternatíváját a lassú forgalmú vagy hasonló fogyasztási cikkek esetében.

AZ ELRENDEZÉS FELBECSÜLÉSE

Egy professzionális felmérés lehetővé teszi az áruraktár hatékony elrendezésének kidolgozását, figyelembe véve ugyanakkor a jövőbeni bővítési terveket is. Mielőtt más opciókba fektetne be, ajánlott felmérnie a meglévő tér kihasználási mértékét, ennek elmulasztása a kismértékű helykihasználás áttételét eredményezheti bármilyen új tervezetbe.

KÖVETKEZTETÉS

A Dexion-hoz hasonló vállalatok szakértelmének igénybevétele biztosítja az Ön számára, hogy bármilyen új design kialakításának vagy áruraktár építésének megbízása előtt, egy mélyreható szakfelmérést elvégzésére kerül sor, ezáltal garantálva az építendő áruraktár optimális méretét és formáját. Ugyanakkor, egy már meglévő áruraktár újratervezése időnként egy sokkal hatékonyabb és időtakarékosabb elrendezést eredményezhet, szükségtelenné téve a plusz tároló terek létrehozását vagy a költséges áruraktár bővítéseket.

KAPCSOLAT