A Contructor Group bemutatása

  • A Contructor Group bemutatása

A Contructor Group bemutatása

A Constructor Group AS egy vezető európai gyártó és csúcsminőségű ipari és kereskedelmi tárolási megoldásokat nyújtó részvénytársaság, amelyeket Európában a Constructor, Bruynzeel, Kasten, Dexion és PSS márkajelzések alatt forgalmaz.

A legjobb megoldást adjuk

Termékkínálatunk az innovatív raklapos állványrendszerektől és polc-technológiától, az irodai, archívumi és múzeumi tárolási megoldásokig terjed.

A csoporton belül több éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk, amelyet ügyfeleinkkel együttműködésben a legjobb megoldás nyújtására használunk. A termékeinken túl egy teljes csomagszolgáltatással állunk rendelkezésére, beleértve a tanácsadást, tervezést és karbantartást bármikor, legyen szó egy áruraktár vagy forgalmazó központ berendezéséről, vagy akár polcrendszeri megoldásról egy múzeum, irodaház vagy könyvtár részére.

Bárminemű is az elvárás, a Constructor Group egyéni hozzájárulásával képes javítani az üzletén egy kiváló tárolási környezet biztosításával.

Szerkezeti felépítés – országok és emberek

A kb. 330 milliós forgalmával, több mint 1200 alkalmazottjával és a modern gyártási létesítményeivel, amelyeket stratégia szempontjából kulcsjelentőségű piacokon helyeztek el, mint Oroszország, Románia, Hollandia, Németország és Finnország, a Constructor Group vezető hatalmat jelent a raktározási iparban. A csoport erős helyi képviseletekkel rendelkezik egész Európában, de ugyanakkor értékesítési hálózattal a világ többi részén, beleértve Afrikát, Távol-Keletet és Ausztrálázsiát, Közép-Keletet, Észak- és Dél-Amerikát.