VDS Food – friss és fagyasztott élelmiszer-forgalmazás

  • vds1
  • vds2
  • vds3
  • vds4
  • vds5
  • vds6
  • vds7

VDS Food – friss és fagyasztott élelmiszer-forgalmazás

A belga VDS Food nagykereskedés több mint 5000 éttermet és nagyüzemi konyhát lát el élelmiszeripari termékekkel. A vállalat friss és fagyasztott élelmiszerek szállításával szerezte hírnevét.

A vállalat a közelmúltban lezajlott bővülést követően jelenleg 3 elosztó központtal rendelkezik, amelyek mindegyikében egy bolt is üzemel. Brüsszelben egy 2000 m2-es, Liège-ben egy 600 m2-es, míg Waverben egy új, 3900 m2-es bolt került kialakításra. A Liège-ben lévő boltban a sűrű tárolást lehetővé tévő gördíthető raklapállványunkkal (MOVO) és dinamikus polcos tárolórendszerünkkel segítettünk a vállalatnak tárolóhelyet megtakarítani. Ezzel szemben a Waverben lévő áruházat P90 polcos állvánnyal és különleges HI280 polcos állvánnyal szereltük fel.

MEGOLDÁS

A VDS Food a liège-i raktárában a hűtőházban lévő tárolóhelyet kívánta a lehető legjobban kihasználni, hogy egy ilyen berendezés üzemeltetési költsége megtérüljön. Ahhoz, hogy a lehető legjobb helykihasználást érjük el, egy gördíthető raklapállvány-rendszert, a MOVO rendszert telepítettük. Ezzel a megoldással a lehető legtöbb élelmiszer tárolható a fagyasztókamrában, az üzemeltetési költségek minimális szinten tartása mellett.

A liège-i bolt többi, szobahőmérsékletű tároló szekciójában HI280 polcos állványt és P90 hagyományos raklapállványt használtunk az alkohol és általános fogyasztási cikkek tárolására.

A hűtött kamrában a dinamikus kigyűjtési terület kialakítására P90 keretekre helyezett dobozos átfutó rendszert használtunk, míg a friss áru és alkohol számára a központi tárolóterület kialakításához alacsony P90 raklapállványt használtunk.

Ebben a liège-i boltban több mint 7000 terméksort tárolnak.

Waverben az ügyfél igényeinek megfelelően egy festett HI280 rendszert telepítettünk perforált polcokkal, amellyel a vásárlók számára egy tetszetős kialakítású kigyűjtési területet alakítottunk ki.


TELJESÍTMÉNY

Általános raktár

P90 raklapállvány 800 rakathely
HI280 polcos állványrendszer üvegpalackok és csomagok
P90 padok alkohol és általános áruk tárolására és kiállítására

Fagyasztókamra

MOVO gördíthető raklapállvány 1000 rakathely