Seafield Logistics, Egyesült Királyság

  • Seafield_logistics_1
  • Seafield_logistics_2
  • Seafield_logistics_3
  • Seafield_logistics_7

Seafield Logistics, Egyesült Királyság - Dexion Hagyományos soros raklapállványrendszer

A jelenlegi dinamikus vállalkozás négy évtizeddel később született meg, amikor a befektetők megvásárolták eredeti ír céget, egy pár független szállító és raktározó vállalattal együtt.

Egy gyorsan bővülő harmadik fél ellátó lánc szakértőjeként, a Seafield a '40-es években eredetileg egy kis déli ír textilgyártó vállalkozás volt. 

Amikor a jelenleg Nottinghamshire-ben székelő Seafield Logistics vállalatnak egy 50.000 négyzetláb felületű létesítményre volt szüksége, az Aylesham, Kent-ben való műveletei számára, tárolókapacitásuk növelésére a Dexion-hoz fordultak segítségért.

Megoldás:

Az I Tox gerendájú P90 Silverline P90 raklapos állványrendszer segítségével, a Dexion egy olyan rendszert alakított ki, amely 5.400 raklap befogadására volt képes, és amely idővel tovább bővíthető 1.500 raklap befogadására. Ez a Seafield tevékenységének nagyfokú rugalmasságot kölcsönzött.

A raklapos állványrendszert széles folyosós kialakításban helyezték el, így lehetővé téve az emelővillás targoncakezelő számára, hogy biztonságosan és maximális sebességgel dolgozhasson.