Dustin, Svédország

  • Dustin-Sweden1
  • Dustin-Sweden3
  • Dustin-Sweden2

Dustin, Svédország - Dexion Hagyományos soros raklapállványrendszer

A Dustin egy gyorsan fejlődő vállalkozás, forgalmának 70%-át az internetes és online eladások teszik ki. Ugyanakkor vezető márka/vállalat Svédországban és Dániában a számítógépes alkatrészek területén, termékei 80%-at az ipari vásárlók, 20%-át az ügyfelek számára kínálva.

A vállalatnak új logisztikai központra volt szüksége, ezért Stockholm-on kívül, Rosersberg-ben egy 20.000 nm felületű létesítményt építettek. Az áruraktár több mint 100.000 különböző árucikknek ad majd helyet, és e célból egy magas színvonalú eladást segítő rendszerre van szüksége.

A cég sikerének titka a gyors és pontos szállításban rejlik.

Megoldás:

A Dustin új áruraktárát a termékek volumenének, a csomagolási méreteknek és a megrendelések gyakoriságának megfelelően tervezték, a kigyűjtési idő minimálisra csökkentése érdekében. Az áruraktár naponta 4.000 megrendelést szállít.

A tároló létesítményük magaslati részének kialakításához P90 raklapos állványrendszereket használtak, 8m magasságig, 4.500 raklaphellyel, az alacsonyabban fekvő részt pedig Hi280 polcos állványrendszerrel szerelték fel, rekeszenként 7 polccal.

Kapacitások:

P90 raklapos állványrendszer:

Magasság: 8m
Raklapok: 4.500
Terhelési kapacitás: 2,1-3 tonna / gerendaszint. Speciális rácsos keretek osztják fel a raklapos állványrendszer rekeszeit, ugyanakkor az előírásoknak megfelelően biztonsági tartozékokkal látták el a berendezést.

Hi280 polcos állványrendszer:

Magasság: 2,5 m
Polcok: Rekeszenként 7, összesen 7.000 m polc.