Danske Fragtmænd, Dánia

  • Constructor-Denmark_Danske-Fragtmaend_1
  • Constructor-Denmark_Danske-Fragtmaend_4
  • Constructor-Denmark_Danske-Fragtmaend_2
  • Constructor-Denmark_Danske-Fragtmaend_3

Danske Fragtmænd, Dánia - Dexion Hagyományos soros raklapállványrendszer

Dánia második legnagyobb város, Århus határán található logisztikai rendszer 106.000 négyzetmétere áruraktárt, terminálokat, adminisztrációs területet és a hosszú méretű termékek tárhelyét foglalja magába. A hét épületből hármat az Århus-i Danske Fragtmænd vásárolt meg.

Ezen áruraktárak mindegyike másként kezeli az árucikkeket, és ezért a raklapos állványrendszer sarkalatos pontját képezi a logisztikának, amely ésszerű és biztonságos kezelőrendszert igényel.

Megoldás:

A projekt, az egyenként 2.000 négyzetméter felületű, négy áruraktár számára P90 raklapos állványrendszer és hordozható irodák leszállítását írta elő.

A P90 horganyzott raklapos állványrendszer magassága 7,5 méter, a teljes kapacitása 10.982 raklaphely. Ez a megoldás bővítési lehetőséget is kínál, egy külön tárolási szint kialakításával, amely újabb 2.500 raklaphelyet jelentene, amennyiben a jövőben erre szükség lenne. A berendezés ebben az esetben 152.000 tonna fogyasztási cikk elhelyezésére lenne alkalmas. Az áruraktárak irodahelységeinek kialakítására, a Constuctor Danmark összesen 14 hordozható irodát szolgáltatott.

A hordozható iroda „plug-and-play” (dugd be és használd) típusú szerelvényként szállítva, azonnali használatra kész. A hordozható iroda számos célt szolgálhat: munkahelyként, konferenciateremként vagy pihenőhelyiségként egyaránt alkalmas. 

Kapacitások:

Berendezés magassága:

7,5 m

Raklaphelyek száma:

10.982 (potenciálisan 13.400)

Hordozható irodák száma:

14