Arabesque, Románia

  • romania_arabesque_1
  • romania_arabesque_2
  • romania_arabesque_3
  • romania_arabesque_4
  • romania_arabesque_5

Arabesque, Románia - Dexion Hagyományos soros raklapállványrendszer

Az Arabesque vállalat - egyike Románia legnagyobb és legfontosabb építőanyag kiskereskedőinek - egy új áruraktárt nyitott, hogy a fejlődésük során jobban biztosíthassa az országos lefedettséget.

Az új tárolási létesítmény megnyitásához, az Arabesque vállalatnak a legjobb raklapos állványrendszer megoldásra volt szüksége, a lehető legrövidebb határidőn belül és a lehető legkedvezőbb áron. A Dexion vállalattal való korábbi, rendkívül sikeres együttműködésükre alapozva, az ügyfél újra a Premierrack raklapos állványrendszer termékskála mellett döntött, mivel ez jelentette a legjobb megoldást a helyiség felújítására.

Megoldás:

A korábbi Arabesque projekt hagyományát követve, a Dexion egy egyszerű, erős kivitelezésű, teljesen az ügyfél igényeire szabott opciót szerelt be, ellátva ez által a raklapos állványozás, kigyűjtés és termékkiállítás igényeit is. Az áruraktárban tárolt változatos termékskálának köszönhetően, az állványrendszer számos tartozékot igényelt, hogy jobban szolgálja az ügyfél igényeit. A projekt ugyanakkor speciális festékbevonatot írt elő, így RAL 5017 – forgalom-kék és RAL 1018 – cink sárga színben érkeztek a termékek, amelyeket az ügyfél speciálisan a márkaszíneihez találóan választott ki.

Kapacitások:

Raklapok magassága: 4.600 mm és 5.900 mm
Modulok hosszúsága: 1.800 mm és 2.700 mm
Speciális színek: RAL 5017 és RAL 1018