Hagyományos soros raklapállványrendszer

 • Arabesque, Románia

  Arabesque, Románia

  A Dexion egy egyszerű, erős szerkezetű, teljesen az ügyfél igényeire szabott rendszert szerelt be, ezáltal elégítve ki az ügyfél raklapos tárolási, kigyűjtési és termékbemutatási igényeit.

 • Augsburg, Románia

  Augsburg, Románia

  Számtalan, különböző méretű dobozokban tárolt apró autóalkatrészei raktározásához az Augsburg vállalatnak újra kellett rendeznie a kigyűjtési területét oly módon, hogy az a lehető legkisebb helyet vegye igénybe

 • Biltema, Svédország

  Biltema, Svédország

  A Biltema a gépjármű- és tengerészeti üzletág különböző importált termékeinek fő szolgáltatója Skandináviában.

 • Danske Fragtmænd, Dánia

  Danske Fragtmænd, Dánia

  A Dániában található logisztikai központjuk 106.000 négyzetméter felületen áruraktári és adminisztrációs szolgáltatásokat kínál. Horganyzott rendszerünkkel négy áruraktárt szereltünk fel.

 • Dustin, Svédország

  Dustin, Svédország

  A Dustin Svédországban és Dániában vezető számítógépes felszereléseket forgalmazó cég. A Stocholm külterületén, Rosersberg-ben elhelyezett 20.000 nm felületű logisztikai központjuk felszerelésével a mi cégünket bízták meg.

 • EnergiMidt A/S, Dánia

  EnergiMidt A/S, Dánia

  Az EnergiMidt egy modern energia- és szélessávú szolgáltató vállalat; az új 2.000 nm áruraktáruk minden szempontból optimalizálást kívánt.

 • Hansa Print, Finnország

  Hansa Print, Finnország

  A Hansaprint, Finnország legnagyobb folyóiratnyomdája, úgy döntött, hogy papírkészletét a P90 LIFO-elvű (az utolsó beérkező kerül ki elsőnek) és a FIFO-elvű (a legrégebb beérkező kerül ki elsőnek) raklapos állványrendszereken tárolja.

 • Iittala Group, Finnország

  Iittala Group, Finnország

  Ez az elosztó központ bonyolítja le az Iittala vállalat globális forgalmazói tevékenységét, amely evőeszközök és kerámia termékek széles skáláját, valamint ajándéktárgyakat forgalmaz Európában, az arab országokban, Japánban és az AEÁ területén.

 • Maritim AS, Norvégia

  Maritim AS, Norvégia

  A Maritim vállalat Norvégiában hajózási felszereléseket forgalmazó vállalat. A vállalkozás növekedésével, segítségért fordultak hozzánk a megnövekedett tárolási szükségleteik megoldására.

 • Seafield Logistics, Egyesült Királyság

  Seafield Logistics, Egyesült Királyság

  Amikor a Seafield Logistics vállalatnak, az Aylesham, Kent-ben való műveleteihez további 50.000 négyzetláb felületű létesítményre volt szüksége, tárolókapacitásuk növelésére a Dexion-hoz fordultak segítségért.

 • Staples, Németország

  Staples, Németország

  A Staples a világ legnagyobb irodai felszerelések forgalmazója. A vállalat a németországi ügyfeleit egy ultramodern, Waldlaubersheim-ban található elosztó központból szolgálja kis, és mi szállítottuk a tárolási berendezésekt.

 • VDS Food, Belgium

  VDS Food, Belgium

  A belga VDS Food nagykereskedés több mint 5000 éttermet és nagyüzemi konyhát lát el élelmiszeripari termékekkel. A vállalat friss és fagyasztott élelmiszerek szállításával szerezte hírnevét.