Swegon AB, Svédország

  • Swegon_P90
  • Swegon_Hjullist
  • Swegon
  • Swegon_Hjullist01
  • Swegon02

Swegon AB, Svédország - Dexion Gördíthető raklapállvány

Nagyfokú kutatási és fejlesztési tevékenységének köszönhetően, a Swegon-nak sikerült javítania szolgáltatásai minőségét és piaci részesedését, egy olyan koncepció által, amely teljes mértékben hűtési, fűtési és ventillációs megoldásokon alapszik.

A Swegon vállalat a beltéri klímatechnikai megoldások fő szolgáltatója Európában. A Swegon a Constructor visszatérő ügyfele, így az összes tárolási termékük a Constructor termékkínálatából ered, mind a raklapos állványrendszer, mind pedig a Hi280 polcos állványrendszerek. Az összeszerelési vonal gravitációs állvánnyal van ellátva, az optimális megrendelés-kigyűjtés és az ergonomikus raktározás érdekében. Az új szállítmányozó csarnok egy MOVO mozgatható raklapos állványrendszerrel van felszerelve.

Megoldás:

A Swegon a vállalat minden területét részletesen átvizsgálta a tárolást és feldolgozást érintő lehetséges javítási pontok feltérképezése céljából. A magas szintű környezet- és költségtudatos szemlélet arra késztette a Swegon vállalatot, hogy hely-megtakarítási és a szakszerű raktározási elgondolásokból a MOVO kompakt tárolási megoldásokba fektessen be.

Kapacitások:

A szállítmányozó részlegen elhelyezett MOVO berendezés, 38 m mély kialakítású és mozgó egységenként 119 tonna terheléskapacitással rendelkezik. Magassága 8 m és szintenkénti terhelési kapacitása 4 tonna.

Az acéllemezek tárolására szolgáló P90 raklapos állványrendszer, 2 külön erősítő oszlopra épül, plusz szintenként 2 további gerendára, annak érdekében, megfeleljen a szintenként 4 tonna megterheléseknek. Magasság: 4 m.