Hottlet Frozen Food, Belgium

  • Hottlet_Frozen_Food_1
  • Hottlet_Frozen_Food_2
  • Hottlet_Frozen_Food_3

Hottlet Frozen Food, Belgium - Dexion Gördíthető raklapállvány

Amikor a Hottlet vállalatnál felmerült a fagyasztott tengeri gyümölcsök tárolására szolgáló hideg élelmiszerraktár modernizálásának és a jobb helykihasználás igénye, a cég a Movo mozgatható raklapos állványrendszer mellett döntött.

A Hottlet fagyasztott tengeri gyümölcsöket importál a világ minden részéről, és termékei áthaladnak az Antwerpen kikötő közelében található Kontich áruraktárukon.

Megoldás:

A megoldás egy már meglévő állványrendszer modernizálását jelentette, kiegészítve azt a MOVO mozgatható állványrendszer két moduljával. A jobb hatékonyság és a nagyon sebesség érdekében, az állványzat rádióvezérléssel működik.

Ez a koncepció minden bizonnyal a meglévő tér jobb kihasználását jelentette, ugyanakkor ezzel sikerült jó benyomást tennünk a Hottlet cégre, mivel egy hideg élelmiszerraktárban a négyzetméterre eső üzemelési költségek valóban nagyon magasak.  

Kapacitások:

Raklaphelyek:

1.732 raklap

Raklapok száma függőlegesen:

4 raklap

 

A Hottlet vállalat fagyasztott tengeri gyümölcsöket importál a világ minden részéről, és ezeket az Antwerp kikötő közelében levő áruraktárában tárolja. Az áruraktárt, a mozgatható raklapos állványrendszerünkkel sikerült modernizálnunk.