Agrimarket, Finnország

  • agrimarket_1
  • agrimarket_2
  • agrimarket_3
  • agrimarket_7
  • agrimarket_5
  • agrimarket_6

Agrimarket, Finnország - Dexion Gördíthető raklapállvány

Az Agrimarket lánc egy mezőgazdasági vállalkozás, amely kertészeti központokból, fémárút és mechanikai felszereléseket forgalmazó üzletekből áll. Az üzletek, a raktári és kültéri felületek számos új tárolási megoldást igényeltek.

Ezek magukba foglalták az üzlet-berendezéseket, a raklapos állványrendszereket és karos állványokat.

A DIY (csináld-magad) és a fémáru üzletek termékkínálata nagyon változó, a kis árucikkektől a nagy gépezetekig minden megtalálható ezekben. A fémáru üzletek folyamatosan változó szezonális követelményei, rugalmas, állítható üzlet-berendezéseket igényelnek. A fémáru üzletek berendezései nemcsak az üzlet ügyfélterében kell legyenek használhatóak, hanem a raktári és kigyűjtési területeken is. Ezért ezek a berendezések módosíthatók kell legyenek mind a formájukat, mind a tárolási kapacitásukat illetően.

Megoldás:

A tárolási megoldások kiválasztása és megtervezése az üzletláncok saját tervezőcsoportjával együttműködve történt. Az Optim üzlet berendezés a tartozékokkal úgy módosítható, hogy a legváltozatosabb termékkínálat bemutatását is lehetővé tegye. Az egyes termékcsoportok esetén testreszabott megoldásokat is alkalmaztak. Ebbe a kategóriába tartoztak az ajtóra szerelhető állványok, a poszter tartók, többek közt a lótakarók és nyereg csapok tárolására szolgáló állványok. A kültéri termékek elhelyezésére speciális horganyzott Optim üzlet-berendezéseket gyártottunk, amelyek ellenállnak a különböző nedvességi körülményeknek.

A bemutató területeken már kipróbált és tesztelt megoldásokat alkalmaztunk, amelyek magukba foglalták a P90 raklapos állványrendszert, amelyek például táblák és rétegelt lemezek számára készültek. A 3 méter magas állványok, az alacsonyabb szinteken a termékek kiállítását, a magasabb szinteken pedig azok tárolását tették lehetővé. A termékek reklámozása céljából, a folyosók végénél bemutatótáblákat helyeztünk el.

Az Agrimarket cégnek széles skálájú tárolási megoldásokat szolgáltattuk, lehetővé téve, hogy ne csak termékeik esztétikus kiállítását és eladását valósítsák meg, de tárolási kapacitásaik maximális kihasználását is.

Kapacitások:

Optim üzlet-berendezések:

Magasság: kb 3.000 mm, mélység: 550 mm kb. 160 db. 1.750 mm-es szakaszok

P90 raklapos állványrendszer:

Magasság: 4.000 mm kb. 1.500 raklaphely

Többszintű polcos állványok:

Magasság: 4.500 mm kb. 820 folyóméter

Fedett karos állványrendszer:

Magasság: 4.000 mm, karok: 1.200 mm

Mozgatható polcos állványok:

Magasság: 2.020 mm kb. 137 folyóméter