Storewell, Svédország

  • Storewell_1

Storewell, Svédország - Dexion Térelválasztók és irodák

A Storewell koncepciója, átmeneti tároló kapacitások biztosítása rövid- vagy hosszútávú szerződések alapján. A vállalat egy üres épülettel rendelkezett, amely a fogyasztói igényeknek megfelelő kialakítást igényelt.

A Storewell House egy szabadon álló, üres épület volt. A Dexion megosztott szintű tárolással alakította át az épületet, és egy külön biztonsági zónát is létrehozott a Storewell használatára.

Megoldás:

A megoldás értelmében az üres épület két szintre oszlott, további 1620 m² tárolóteret teremtve az épület bel terének vízszintes megosztásával és az 500 kg/nm terhelési kapacitású pódiumrendszer felállításával.

A második szint elérhetőségét egy lépcsősor vagy egy felvonó biztosította. Mindkét szinten egyéni terek kerültek kialakításra, egy szimpla membránú, mozgatható elosztórendszer segítségével. Ez a rendszer könnyen állítható, annak függvényében, hogy a különálló egység bővítését vagy szűkítését kívánják-e az ügyfél specifikus igényei.

Kapacitások:

Pódium járófelület 810 nm. Terhelési kapacitás 500 kg/nm.

A szobamodulok létrehozására egy mozgatható elosztórendszert alakítottak ki, amely tulajdonképpen egy előgyártott, szimpla acél elosztórendszer, speciális zárható ajtókkal.