Az Augsburg International a magasba tör a Dexion stabil, többemeletes / pódiumos megoldásával

  • Mezzanine_Augsburg_Romania-12
  • Mezzanine_Augsburg_Romania-13
  • Mezzanine_Augsburg_Romania-16
  • Mezzanine_Augsburg_Romania-22
  • Mezzanine_Augsburg_Romania-24
  • Mezzanine_Augsburg_Romania-7
  • Mezzanine_Augsburg_Romania-8

Az Augsburg International a magasba tör a Dexion stabil, többemeletes / pódiumos megoldásával

Számtalan, különböző méretű dobozokban tárolt apró autóalkatrészei raktározásához az Augsburg vállalatnak újra kellett rendeznie a kigyűjtési területét oly módon, hogy az a lehető legkisebb helyet vegye igénybe, miközben a nagy raktári belmagasságot megfelelően használja ki.

Megoldás:

Számtalan, különböző méretű dobozokban tárolt apró autóalkatrészei raktározásához az Augsburg vállalatnak újra kellett rendeznie a kigyűjtési területét oly módon, hogy az a lehető legkisebb helyet vegye igénybe, miközben a nagy raktári belmagasságot megfelelően használja ki.

Így a jelenlegi polcos állványrendszerük kiegészítéséhez egy többszintes állványrendszer megoldást választottak. A vállalat a jól átgondolt tervezésről és a megbízható minőségéről híres nemzetközi vállalatot, a Dexiont választotta a többszintes/pódiumos megoldás kivitelezésére.

Az Augsburg International vállalat a Dexion Romania egyik legambiciózusabb projektje. A hagyományos raklapos állványok és polcos állványrendszerek mellett a projekt kiemelt pontjai a pódiumos, többszintes szerkezetek voltak.

A tárolórendszer különféle speciális tartozékokkal, valamint raklapkapukkal felszerelve készült, a raklapos áruk pódiumra szállításának elősegítésére. A projekt fő eleme a Dexion saját gyártású lépcső- és korlátrendszere.

A Dexion tárolási megoldások terén szerzett széleskörű tapasztalataira alapozva egy olyan saját lépcső- és korlátrendszert fejlesztett ki, amely minden létező legmodernebb technológiát tartalmaz, ötvözi a minőséget, a hatékonyságot és az ergonómiát, s mindemellett alacsonyabb áron és rövidebb szállítási határidővel érhető el az ügyfelek számára, mint a korábban kiszervezett gyártási megoldás.

A lépcső- és korlátrendszer a román csapat rengeteg tervezéssel és teszteléssel töltött idejének gyümölcse, amelynek célja a maximális hatékonyság és teljes biztonság elérése volt a FEM és más vonatkozó biztonsági szabályozásnak megfelelően.

Teljesítmény vagy eredmények:

3+1 szint

Többszintes magasság: 8500 mm

Mező szélessége: 1000 mm és 1290 mm

Polconkénti terhelhetőség: 80 kg, 100 kg és 150 kg

Lépcsőrendszer terhelhetősége 350 kg/m2 egyenletesen elosztott terhelés (UDL)

4 dupla és 2 szimpla sor

A vállalat leírása: 

Az Augsburg International az utángyártott műszaki cikk szegmens legnevesebb gyártóinak hivatalos importőre és forgalmazója. A vállalat Romániában piacvezető szerepet tölt be az autóipari alkatrészek, kenőolajak, garázsfelszerelések, kellékek, valamint az eredeti és utángyártott elemek forgalmazása terén.

A vállalatot 1996-ban alapították, amely 2009-ben már 64 millió eurós forgalmat ért el. Mára az Augsburg International 320 főt foglalkoztat,

150 járműből álló flottája van, a több mint 8 millió alkatrész tárolását pedig egy központi és 28 regionális raktára biztosítja. Raktárainak összterülete meghaladja a 32 000 négyzetmétert.

Az Augsburg International kétféle szolgáltatási koncepciót alkalmaz, melyek egyike a Progarage – műszaki javításokra szakosodott nemzetközi szerelőműhely hálózat, a másik a PerfektAuto – a jármű részeinek/lemezeinek megmunkálására/festésére és műszaki javítására specializálódott nemzeti szerelőműhely-hálózat.

Az Augsburg International 2012 óta végzi az Augsburg Shop kialakítását, amely Románia első autóalkatrészt értékesítő áruháza.

Az Augsburg International célja a német precizitás elérése
a vállalat és partnerei által kínált termékek és szolgáltatások minősége révén, önmagát, mint innovatív, etikus és sikeres üzleti koncepciót mutatva be a román autóipari piacon követendő példaként.