Forgalmazó központok

 • Boots Plc, Egyesült Királyság

  Boots Plc, Egyesült Királyság

  A Boots az Egyesült Királyság vezető kiskereskedelmi forgalmazója az egészségügyi és szépségipari cikkek területén. A vállalat az ellátó lánc fejlesztése mellett döntött, a gyorsan forgó fogyasztási cikkek esetén.

 • Danske Fragtmænd, Dánia

  Danske Fragtmænd, Dánia

  A Dániában található logisztikai központjuk 106.000 négyzetméter felületen áruraktári és adminisztrációs szolgáltatásokat kínál. Horganyzott rendszerünkkel négy áruraktárt szereltünk fel.

 • Iittala Group, Finnország

  Iittala Group, Finnország

  Ez az elosztó központ bonyolítja le az Iittala vállalat globális forgalmazói tevékenységét, amely evőeszközök és kerámia termékek széles skáláját, valamint ajándéktárgyakat forgalmaz Európában, az arab országokban, Japánban és az AEÁ területén.

 • Seafield Logistics, Egyesült Királyság

  Seafield Logistics, Egyesült Királyság

  Amikor a Seafield Logistics vállalatnak, az Aylesham, Kent-ben való műveleteihez további 50.000 négyzetláb felületű létesítményre volt szüksége, tárolókapacitásuk növelésére a Dexion-hoz fordultak segítségért.

 • SeRT UK Plc, Egyesült Királyság

  SeRT UK Plc, Egyesült Királyság

  A Dexion azon képessége, hogy egy teljesen kidolgozott megoldást szolgáltasson, lehetővé tette a vállalat vezetősége számára, hogy fő tevékenységükre koncentráljon az áruraktár felszerelési munkálatai alatt.