Servistik AB, Svédország

  • Servistik_Sweden_2
  • Servistik_Sweden_1
  • Servistik_Sweden_3
  • Servistik_Sweden_4

Servistik AB, Svédország - Dexion Tároló gépek - TORNADO

A Servistik vállalat úgy döntött, hogy erőforrásait a cég fő tevékenységére összpontosítja, amely harmadik fél logisztikai szolgáltatásokat, anyag- és termékellátást, valamint a logisztika területén végzett elemzéseket ölel fel.

A cég egy új szerződést nyert el a tárolási felszerelésekbe való befektetést szorgalmazó SAAB Aerosystem Linköping-i vállalattól, és érdeklődésük a Tornado tároló gépeinkre esett.

Az igények feltérképezése után, az áruraktárt egy sor Dexion termékkel szereltük fel, ideértve 6 Tornado tároló gépet, P90 Silverline raklapos állványrendszert és a robusztos ipari HI280 polcos állványrendszerünket.

Megoldás:

Az új SAAB szerződésnek köszönhetően, a Servistik vállalatnak nagysebességű tároló gépekbe való befektetésre volt szüksége. Következésképpen hat új Tornado váltotta fel a 27 meglévő Paternoster tároló gépet, amely drámaian megnövelte szolgáltatásuk színvonalát. Ezen kívül, további kapacitásokat hoztak létre jövőbeni ügyfelek számára. A Tornado gépekbe való befektetés jelentős helyet szabadított fel az áruraktárban, ugyanakkor növelte szolgáltatásuk színvonalát és készletük biztonságát.

Kapacitások:

6 Tornado tároló gép. 20.000 termék tárolására. 7 m magas és 4 m széles. 70 raklap / gép. Összesen 420 raklap.

TC 2000 vezérlőrendszer – Az összes gép speciális tűzvédelemmel és CO² tűzoltórendszerrel van ellátva. Az ugyancsak beszerelt hőmérséklet- és páratartalom ellenőrző rendszerek a magas környezeti feltételeknek való megfelelést biztosítják.