LG Chem Polska Sp. Z o.o, Lengyelország

  • LG_Chem_Poland_03
  • LG_Chem_Poland_06
  • LG_Chem_Poland_08
  • LG_Chem_Poland_2

LG Chem Polska Sp. Z o.o, Lengyelország - Dexion Tároló gépek - TORNADO

Az LG Chem vállalat, a meglévő áruraktárukban tárolási helyproblémákkal küszködött. Egy másik fontos szempont a gondos termékkezelés volt, mivel a termékek a tiszta szobából kerültek elszállításra.

A fő cél, egy egyszerű és hatékonyabb megoldás megtalálása volt a meglévő áruraktár tárolási kapacitásának növelésére. Az LG Chem számos típusú dobozt gyárt, amelyeket targoncákon tárol. A targoncák a tárolási hely 80%-át fedték le egy 8 méter magas áruraktárban, eközben a targoncák egyike sem volt 1,5 méternél magasabb. Így fejmagasságban jelentős tér maradt kihasználatlanul.

Megoldás:

A megoldás két speciális Tornado függőleges tároló gép használatában mutatkozott meg, 1.220 mm-es tálcákkal és 300 kg-os terhelhetőséggel, mindegyik gép két nyílással ellátva. Ez lehetővé tette az LG Chem számára, hogy termékeit a termelési tiszta szobából közvetlenül a géphez, majd a géptől a behajózáshoz szállítsa, betartva a kritikus tisztasági feltételeket. A Tornado gépek üveg védőburkolattal vannak ellátva, amely lehetővé teszi a tárolt termékek láthatóságát és biztosítja az előírt minőségi és biztonsági feltételeket.

A Tornado gépek heti 7 nap, napi 24 órában működnek, ezért a gépek egy on-line támogatási rendszerhez vannak csatlakoztatva, amely azok valós idejű ellenőrzését biztosítja.

Kapacitások:

Összesen 540 Pol.–dobozok (32” lapos képernyőjű polarizálók)
Tárolási hely 38 m2-ről 19 m2-re nőtt
Az áruraktárban 60%-al megnövekedett kapacitás
Teljes FIFO-elvű működés
Jobb készletellenőrzés

Gépméretek:
8.700 mm és 8.500mm
4.455 széles
4.200 mély