Holger Christiansen A/S, Dánia

  • Constructor-Denmark_HC_01
  • Constructor-Denmark_HC_02
  • Constructor-Denmark_HC_03

Holger Christiansen A/S, Dánia - Dexion Tároló gépek - TORNADO

Az 1963-ban alapított Esbjerg Holger Christiansen A/S cég, a kezdeti regionális nagykereskedelmi központból gépjárművek elektromos alkatrészeinek nemzetközi gyártójává és forgalmazójává fejlődött.

Ma a vállalatcsoport több mint 900 személyt foglalkoztat és most a BOSCH csoport tagja.

2004-ben a Holger Christiansen stratégiai döntést hozott, és a vállalkozás központi részén egy áruraktárt épített. Ez az áruraktár kifejezetten a dupla Tornado gépek befogadására volt kialakítva.

Azóta a Holger Christiansen továbbra is a dupla Tornado tároló gépekbe fektet be. A 2004-ben beszerelt első hat gép után, 2007-ben további három gépet szereltek be.

Megoldás:

A 400 nm felületű áruraktárban jelenleg kilenc dupla Tornado gép található, helykapacitással további három befogadására. A kilenc gép egy 6.750 nm hagyományos kigyűjtési tárolásnak megfelelő teret nyújtja felhasználója számára. A gépek 300 raklaphelyet szabadítottak fel.

Átlagban, egy kezelőszemély 120 kigyűjtést valósít meg óránként, de bizonyos rendelések esetében ez elérheti a 170-190 óránkénti kigyűjtést is. Összehasonlításképpen, a kézi folyamatokkal maximum 30-40 óránkénti kigyűjtés érthető el. Ez azt jelenti, hogy a dupla Tornado gépek a kézi kigyűjtési arány három- vagy négyszeresét képesek megvalósítani. A gépek által nyújtott további előnyök a jobb ergonómiai kialakítás, amely kisebb járótávolságokat eredményez és a kigyűjtési hibaarányt 0,2%-ra csökkenti.

Kapacitások:

A dupla Tornado magassága: 15 méter
Tálcaszélesség: 2.500 mm
Tálcamélység: 820 mm
A tálcák száma a dupla Tordano gépenként: 460
Tálcák terhelési kapacitása: 300 kg